Sport

Voinţa Deep Serv a caştigat liga de minifotbal

Dan Chiriac
9 iun 2014 1295 vizualizări
Echipa manageriată de Marian Spînu reuşeste această performanţă pentru al treilea an consecutiv u Voinţa va încerca să se califice la turneul final, sambătă, la zona de la Roman

Echipa Voinţa Deep Serv este pentru al treilea an la rand campioana ligii de minifotbal, după ce a încheiat prima grupa finală. Cei 12 jucători ai formaţiei pregătite de Ionuţ Constantinescu s-au bucurat din plin pentru succesul obţinut, dar gandul lor stă doar la meciurile de baraj pentru accederea la turneul final. “Le mulţumesc jucătorilor şi antrenorului pentru acest titlu. Din fericire pentru noi, suntem la al treilea titlul consecutiv, dar toate gandurile noastre se îndreaptă spre turneul final. Pentru a ajunge acolo trebuie să ne calificăm la turneul de la Roman. Este obiectivul nostru principal în acest an şi sperăm să-l îndeplinim sambătă, după partidele cu Paşcaniul şi cu Railex Suceava”, a spus Marian Spînu, managerul echipei Voinţa Deep Serv. Dominaţia echipei Voinţa Deep Serv la fotbalul pe teren redus este de neoprit. Echipa manageriată de Marian Spînu şi sprijinită de sponsorul principal Artifex, a triumfat în toate competiţiile la care a participat în ultimii trei ani. Voinţa este campioană la liga de minifotbal, la Cupa Fair-Play, Cupa Firmelor şi Cupa Vrancei, dar şi caştigătoarea Cupei Romaniei la minifotbal. Lotul formaţiei învingătoare este format din următorii jucători: George Sîrbu, Gabriel Lazăr, Marius Bodoc, Adrian Toma, Ionuţ Căpăţînă, Răzvan Crăciun, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Viorel Crăciun, Cristi Gurguiatu, Claudiu Mihai, Răzvan Duţu. Antrenorul echipei este Ionuţ Constantinescu, iar manager Marian Spînu. Voinţa Deep Serv a caştigat la masa verde meciul din ultima etapă a ligii de minifotbal, după ce formaţia Teomax nu s-a prezentat la joc.

Sanorom Boloteşti, locul doi

Sanorom Boloteşti este vicecampioana ediţiei 2013/2014 – poza Bolotesti

Duminică a fost stabilită şi vicecampioana ligii de minifotbal. Duelul decisiv a opus formaţiile Sanorom Boloteşti şi Doctor GSM/Global Proiect. Prima echipă avea şi varianta unui rezultat de egalitate, pentru a termina campionatul pe locul doi. Echipa manageriată de Romică Corozanu s-a impus cu 2-1, devenind vicecampioană. La final, organizatorul întrecerii, Cristi Vasile, a oferit premii pentru primele trei echipe clasate, dar şi pentru caştigătoarea play-out-ului Pro As, care a învins cu 4-2 pe Altdorf Tehnik. Echipa pregătită de Adrian Martinescu a avut o evoluţie excelentă în finalul sezonului. “Ne-am format prea tarziu, dar la anul ne gandim să ne luptăm pentru podiumul campionatului. Pro As Company va avea obiective îndrăzneţe pentru sezonul următor.”, ne-a spus Adrian Martinescu. Premiile individuale au fost oferite astfel: cel mai bun jucător : Emilian Chivu, cel mai bun portar George Lazăr, pentru întreaga activitate – Adrian Toma, golgeterul play-off-ului Ciprian Dumitriu, golgeterul play-out-ului Mihai Chiriţă. Au fost oferite premii speciale, inclusiv asistentului medical Marian Enache, cel care s-a ocupat de siguranţa jucătorilor pe toată perioada sezonului 2013/2014. Nelipsit de langă terenul de joc, acesta nu a avut cazuri grave în acest an.

Singura femeie, manager de echipă

Locul 8 la sfarşitul jocurilor din play-off, Jess Café, a avut un parcurs remarcabil în Cupă, eliminand unul cate unul granzii campionatului. Echipa manageriată de Oana Monica Ciornei va reprezenta Vrancea la turneul final al Cupei Romaniei, ce va avea loc la Sibiu. Oana Ciornei a fost prezentă la festivitatea de premiere de duminică, fiind remarcată pentru curajul său de a se implica într-un sport destinat în special bărbaţilor. Lotul echipei Jess Café este format din următorii: Mircea Creţu, Lucian Moiii, Bogdan Bouroş, Viorel Lazăr, Ionuţ Amariei, Vasile Vociu, Liviu Dragomir, Iulică Sărăteanu, Marius Betelie, Ionuţ Costandache, Cosmin Pădure.

Flux Café, o nouă forţă în liga de minifotbal


Organizatorii au oferit premii constand în cupe, medalii, diplome, plachete şi echipament de joc


Pro As – campioana play-out-ului

 

 Vrancea va primi şi al doilea loc la turneul final al Cupei Romaniei. Flux Café, echipă manageriată de Florin Bucovineanu, este formaţia care a caştigat finala mică a fazei locale a Cupei Romaniei. FluxCafe a jucat duminică un meci amical în compania celor de la Voinţa Deep Serv, în condiţiile în care Teomax nu s-a prezentat la jocul din grupa finală. Flux Café este una dintre echipele puternice din liga de minifotbal, care anunţă pentru anul viitor că se va lupta pentru podiumul campionatului. Lotul echipei este format din următorii jucători: Manuel Ivanciu, Ionuţ Popa, Ciprian Goia, Laurenţiu Neculai, Cristian Munteanu, Cosmin Ţuchel, Adrian Chivu, Cătălin Grama, Ionuţ Socol, Marius Chirilă, Lucian Dediu, Marian Savin, Răzvan Ţibrea. „Obiectivul nostru este o evoluţie cat mai bună la Sibiu. Vrem să facem o surpriză plăcută la turneul final al Cupei Romaniei şi ne bucurăm că vom putea lua pulsul echipelor de minfiotbal din alte judeţe”, ne-a spus Florin Bucovineanu. Managerul echipei este Gabriel Voinea, iar antrenor Cosmin Macovei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.