Sport

Mică, dar bătăuşă!

Ziarul de Vrancea
8 iun 2014 532 vizualizări
Steluţa Duţă a devenit pentru a treia oară campioană europeană la box Sportiva Steluţa Duţă a caştigat, sambătă, titlul european la box, impunandu-se în finala categoriei 48 de kilograme în faţa sportivei bulgare Sevda Asenova, la competiţia ce se desfăşoară la Bucureşti

Steluţa Duţă trecuse în semifinale de germana Anne Marie Stark şi în rundele anterioare de Volha Luşcik (Belarus) şi Svetlana Gnevanova (Rusia). "A fost un meci greu, în faţa unei adversare pe care o cunoşteam bine. Am mai învins-o şi altădată. Este extraordinar să caştig în faţa propriilor suporteri şi vreau să dedic acest succes staffului tehnic al lotului, tuturor televiziunilor din Romania şi fanilor boxului. Sunt extrem de fericită, nu concepeam să nu iau medalia de aur. Vreau să caştig şi titlul mondial şi să ajung la Jocurile Olimpice de la Rio", a spus Steluţa Duţă. Titlul obţinut sambătă este al treilea continental din palmaresul Steluţei Duţă, după cele din 2006 şi 2007. Romania a încheiat Campionatele Europene cu cinci medalii: un aur, un argint şi trei de bronz. Argintul a fost caştigat de Marinela Radu (81 kg), învinsă în finală de Lilia Durnieva (Ucraina). Marinela Radu trecuse în semifinalele competiţiei ce se desfăşoară la Bucureşti de croata Anamarija Marsiuc şi în runda anterioară de Maxine Koelemeij (Olanda). . Pe locul trei al podiumului au urcat Simona Sitar (64 kg), Cristiana Stancu (69 kg) şi Luminiţa Turcin (^ 81 kg). În clasamentul final pe medalii, pe primul loc s-a clasat  Rusia (2-1-2), urmată de Bulgaria (1-2-1) şi Romania (1-1-3).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.