Sport

Vrancea Fotbal Festival, în faţa fazei finale

Ziarul de Vrancea
2 iun 2014 709 vizualizări
Cîrligele, Panciu, Boloteşti şi Suraia, învingătoarele turneelor de zonă

La fiecare turneu au fost selectaţi şapte jucători, care vor participa la faza finală

La finalul săptămanii trecute s-au desfăşurat cele patru faze de zonă din cadrul Vrancea Fotbal Festival. Acţiunile au avut loc la a Suraia, Gugeşti, Panciu şi Odobeşti. Iniţial, zona de la Odobeşti trebuia să aibă loc la Boloteşti, dar vremea nefavorabilă a făcut să fie mutată în sală. Cele 24 de echipe participante la proiect au fost împărţite astfel: Suraia – Suraia, Bilieşti, Năneşti, Vulturu, Răstoaca, Mirceşti, Vînători, Odobeşti: Vîrteşcoiu, Cîmpineanca, Odobeşti, Jariştea, Boloteşti, Gugeşti: Gugeşti, Dumbrăveni, Urecheşti, Coteşti, Milcovul, Cîrligele, Slobozia Ciorăşti, Panciu: Panciu, Ţifeşti, Pufeşti, Rugineşti, Mărăşeşti. Prima zonă s-a derulat la Panciu, vineri după-amiază. Cele mai bune echipe s-au dovedit a fi formaţiile din Panciu şi Pufeşti, care au disputat şi finala competiţiei. Echipa gazdă s-a impus la capătul unui meci spectaculos. A fost organizat un concurs de jonglerii, iar cei mai buni şapte jucători din turneu au fost selectionaţi în echipa turneului. Sambătă dimineaţă, la Gugeşti, şase echipe s-au întrecut într-o întrecere caştigată de echipa din Cîrligele, care a învins în grupa finală cu 1-0 pe Dumbrăveni şi la lovituri de departajare formaţia din Coteşti, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0. Cei mai buni şapte jucători ai turneului au fost aleşi următorii: Buică Daniel – Gugeşti, Robert Petrea – Cîrligele, Cosmin Dinu – Gugeşti, Adelin Cioară – Urecheşti, Ovidiu Ifrim – Cîrligele. Cătălin Caramet – Coteşti şi Sandu Andrei – Gugeşti. La Odobeşti, cele cinci echipe participante au oferit meciuri foarte echilibrate. Boloteştiul şi Jaristea s-au duelat pentru prima poziţie, caşigată în cele din urmă de prima formaţie. La Suraia, formaţiile participante au jucat în sistem eliminatoriu. Suraia şi Vînători au ajuns în ultimul act, gazdele impunandu-se cu 2-0. Cei mai buni şapte jucători au fost aleşi Robert Popa – Suraia, Ovidiu Floria – Vulturu, Robert Marin – Năneşti, Ion Darius – Vînători, Ionuţ Cernat – Vînători, Bogdan Timofte – Suraia, Gabriel Cuciuc – Suraia. La toate cele patru zone, portarul selectat în “dream-team” a primit un set de apărători, iar jucătorii aleşi în “selecţionata” turneului cate un tricou Asics. Patru mingi au primit cei mai buni patru jucători care au făcut jonglerii: Sandu Andrei, Iustin Grăjdan, Robert Petrea şi Alexandru Andrieş la Gugeşti, Gabriel Cuciuc, Roberto Tănăsache, Bogdan Anghel şi Andrei Chiticaru, la Suraia. De altfel, premiile au fost similare la toate cele patru zone. Echipa caştigătoare a primit mingea oficială de joc. Întrecerile sunt destinate copiilor născuţi după 1 ianuarie 2002. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ionut vasile, acum 3606 zile, 14 ore, 3 minute, 58 secunde
La competitie nu au voie sa participe jucatori legitimati.......doar ca la Panciu, echipa gazda a fost formata din jucatori ai unui club afiliat la AJF, la o categoria 12 ani ! DECI...?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.