Sport

Fotbal Festival programează azi şi maine faza de zonă

Dan Chiriac
29 mai 2014 542 vizualizări
întrecerile debutează azi, pe stadionul din Panciu, la orele 15.30

24 de echipe se vor duela azi şi maine la faza de zonă din cadrul Vrancea Fotbal Festival. Azi, cu începere de la orele 15.30, pe stadionul din Panciu au loc primele meciuri, care vor opune formaţiile din Rugineşti, Mărăşeşti, Pufeşti, Ţifeşti şi Panciu. Copiii născuţi după 1 ianuarie 2002 se vor duela pe parcursul a două reprize a cate zece minute. Se va juca în sistem eliminatoriu, primele două clasate urmand a fi premiate de organizatori. Maine dimineaţă, de la orele 10.00, au loc alte trei turnee de zonă, la Suraia, Gugeşti şi Boloteşti. Cele 24 de echipe participante la proiect au fost împărţite astfel: Suraia – sambătă orele 10.00 - Suraia, Bilieşti, Năneşti, Vulturu, Răstoaca, Mirceşti, Vînători; Boloteşti – sambătă 10.00: Vîrteşcoiu, Cîmpineanca, Odobeşti, Jariştea, Boloteşti; Gugeşti: Gugeşti, Dumbrăveni, Urecheşti, Coteşti, Milcovul, Cîrligele, Slobozia Ciorăşti şi Panciu: – vineri orele 15.30: Panciu, Ţifeşti, Pufeşti, Rugineşti, Mărăşeşti. Primele jocuri din acest turneu au avut loc pe 21 mai, în fiecare localitate cu echipă afiliată la AJF Vrancea, chiar în ziua în care se sărbătoreşte în toată Europa ziua fotbalului de bază. Întrecerile au adunat la start cei mai buni copii care se duelează într-un campionat de minifotbal organizat pe teren sintetic. Proiectul este realizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea împreună cu clubul CSM Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.