Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Cine preia Liga I la TV

Ziarul de Vrancea
29 mai 2014 537 vizualizări
RCS&RDS a depus plangere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), întrucat "vanzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania de telecomunicaţii.

 "Compania RCS&RDS nu a fost contactată de către Liga Profesionistă de Fotbal, de către reprezentanţii posturilor de televiziune Look TV şi Transilvania Live sau de către reprezentanţii firmei Intel Sky Broadcast. Menţionăm că RCS & RDS nu a virat nicio sumă de bani, nu a semnat niciun contract şi nu se află în negocieri sau discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma menţionată mai sus. Informaţiile apărute în presă pe acest subiect nu sunt adevărate", spune RCS&RDS. Mai multe publicaţii au relatat,ieri, că RCS&RDS a bătut palma cu Look TV şi Transilvania Live, cele două televiziuni care vor difuza din această vară meciurile din Liga I, pentru retransmiterea în reţeaua de cablu.

Ţenter a fost "răpit" de unguri

Antrenorul naţionalei de baschet masculin, Marcel Ţenter, a declarat, ierii, pentru MEDIAFAX, că din sezonul viitor va pregăti formaţia ungară Alba Fehervar, campioana din 2013, cu care a semnat un contract pe doi ani. "Am semnat pe doi ani, este un club cu mare tradiţie în Ungaria. După cinci sezoane petrecute ca antrenor principal în Romania am decis că e timpul să plec în străinătate. La fel ca primul sezon ca jucător în străinătate a fost în Ungaria, la fel şi cel de antrenor afară din ţară se întamplă să fie în Ungaria. Sper că este o decizie bună", a declarat antrenorul Marcel Ţenter pentru MEDIAFAX. El se va prezenta la reunirea lotului noii sale echipe la finalul lunii august, un prim obiectiv fiind clasarea în primele patru locuri în viitorul sezon intern.

Şfaiţer nu vrea puşti de la Steaua

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că nu se pune problema ca jucătorii Stelei, Răzvan Grădinaru şi Alexandru Tîrnovan, să joace la gruparea botoşăneană. "Am văzut că toată lumea îi dă pe Grădinaru şi Tîrnovan ca venind la noi în această vară. Nici vorbă de aşa ceva. Grădinaru şi Tîrnovan nu vin la Botoşani. Nici măcar nu am discutat cu nimeni de la Steaua despre Grădinaru. Despre Tîrnovan, m-a întrebat Ana Maria Prodan în urmă cu vreo două luni dacă nu-l vreau şi i-am spus că mai discutăm. Dar de atunci nu am mai vorbit. Noi ne-am dori nişte jucători de la Steaua, dar nu cred că îi dă!", a spus Cornel Şfaiţer.

Australienii sunt mai grăbiţi

Reprezentativa Australiei a sosit, miercuri seară, la Curitiba, iar apoi a plecat spre Vitoria, fiind prima echipă care a ajuns în Brazilia pentru Cupa Mondială ce începe la 12 iunie. Numeroşi reprezentanţi ai forţelor de ordine se aflau în jurul aeroportului din Curitiba de teama unor eventuale manifestaţii, care însă nu au avut loc. Aproximativ o sută de persoane au salutat sosirea jucătorilor australieni. "Suntem outsideri. Va fi o bună ocazie să producem surpriza, iar faptul că ne aflăm în ţara fotbalului reprezintă o motivaţie suplimentară", a spus mijlocaşul Tommy Oar. Australienii vor disputa al treilea Mondial consecutiv şi vor intra în competiţie la 13 iunie, în compania echipei statului Chile. Următoarele echipe care vor sosi în Brazilia vor fi Croaţia şi Iran la 3 iunie. Ultimele vor fi Coreea de Sud, Ghana şi Portugalia, în 11 iunie.

A murit boss-ul de la United

Malcom Glazer, proprietarul clubului de fotbal Manchester United, a încetat din viaţă, la 85 de ani, a anunţat echipa de fotbal american Tampa Bay Bucaneers, o altă proprietate a sa. "Tampa Bay Buccaneers anunţă cu tristeţe decesul preşedintelui şi proprietarului său Malcolm Glazer miercuri dimineaţă, la 85 de ani", scrie echipa din NFL pe site-ul oficial.  Glazer a preluat echipa Buccaneers în 1995 şi a condus-o la titlul suprem, Super Bowl, în 2002. În 2005, el a achiziţionat Manchester United, iar de la preluare echipa a caştigat cinci titluri de campioană a Angliei (2007, 2008, 2009, 2011 şi 2013) şi Liga Campionilor în 2008.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.