Sport

Clasări pe podium pentru atleţii vranceni la Bucureşti

Dan Chiriac
28 mai 2014 453 vizualizări
Ştafeta 4X100 metri de la LPS Focşani şi Claudia Prisecaru s-au clasat pe locul al treilea, la etapa a II-a a Campionatului Naţional.

Ştafeta LPS Focşani a încheiat pe locul al treilea cursa de 4×100 metri din etapa a II-a a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori I. Pentru LPS Focşani au alergat George Buzdugan, Alexandru-Florin Arbunescu, George-Daniel Dristaru, Gheorghe Cristian. Ştafeta focşăneană a fost cea mai tânără din concurs, fiind singura alcătuită din juniori. Tot pe locul al treilea s-a clasat şi Claudia Prisecaru, de la CS Unirea, la 3.000 metri obstacole, urmată de colega sa de club, Andreea-Simona Pioară. Etapa întai a Campionatului Naţional al juniorilor 3, care şi-a desfăşurat întrecerile la Bucureşti, sâmbătă şi dumnică, s-a încheiat cu câteva rezultate foarte bune pentru sportivii vrânceni. La 5.000 metri marş, Nataniel Rotaru şi Mircea-Ioan Bostan, la suliţă, ambii de la CSS Adjud, s-au clasat pe locul al doilea. Pe aceeaşi poziţie a încheiat concursul Cosmin Valentin Iordache, de la CS Unirea Focşani, la 2.000 metri obstacole şi la 3.000 metri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.