Sport

Gimnastele au fost la un pas de podium la naţionale

Dan Chiriac
27 mai 2014 1347 vizualizări
Intrecerea a fost rezervată junioarelor trei, iar CSSG Focşani a obţinut locul patru pe echipe u s-a lansat şi la Focşani campania "Ţară, Ţară vrem campioane", părinţii puntandu-şi duce micuţele zilnic la selecţii

Gimnastele focşănene au participat la campionatele naţionale de junioare care au avut loc la Buzău. Întrecerile au fost rezervate junioarelor trei, care s-au întrecut la cele două nivele. Directorul clubului de Gimnastică din Focşani, Florin Roşioru, spune că a fost o competiţie puternică, la care au luat parte 11 cluburi din ţară, la nivelul 1. “Au fost echipe puternice, ca Steaua, Farul Constanta, CSS Oneşti, CSM Cluj, CSS Constanţa sau Deva. A fost un concurs puternic, cu grad ridicat de dificultate. Competiţia a avut puţine ratări. Suntem mulţumiţi de rezultat, iar cu puţină concentrare puteam lua o medalie în finalele pe aparate.”, ne-a spus Florin Roşioru, directorul CSS Gimnastică Focşani. La junioare trei, nivelul 1, în proba pe echipe, Focşaniul a venit pe poziţia a patra. Echipa din Focşani a fost compusă din Cristina Puiu, Alina Crăciun şi Andreea Popescu, Jamie Baldovin. Antrenorii echipei sunt Carmen Smeu, Cezar Stoica, Nicoleta Răducan şi Florin Roşioru. La individual compus, Alina Crăciun s-a situat pe locul patru. Sportiva este pregătită de Carmen Smeu şi Cezar Stoica. La individual, Focşaniul a mai avut-o pe Andreea Constantin care s-a clasat în partea a doua a clasamentului. Aceasta este pregătită de cuplul de tehnicieni Dan şi Doina Vulcan. În finalele pe aparate, Alina Crăciun a avut evoluţii bune, dar gradul ridicat al exerciţiilor nu i-a permis să urce pe podium.

Echipa junioarelor mici, pe locul şase

La nivelul 2, junioarele III din Focşani s-au clasat pe locul şase. Echipa a fost formată din Denisa Manole, Johana Pasăre, Georgiana Oncioiu şi Loredana Constantin. Antrenori sunt Nicoleta Răducan, Florin Roşioru, Dănuţ şi Doina Vulcan. Directorul CSS Focşani, Florin Roşioru, se gandeşte deja la viitoarele întreceri şi campioane. “Ne pregătim de următorul concurs ce va avea loc la sala noastră. Memorialul Sergiu Popa se va derula în perioada 6-7 iunie şi va fi destinat junioarelor II nivel 3 şi 4 şi junioarelor I. Va fi o verificare pentru campionatele naţionale de la Oneşti, din 19-21 iunie. Acestea vor fi rezervate junioarelor I şi II. Aşteptăm fetiţe din toată Vrancea pentru a se iniţia în tainele gimnasticii. S-a lansat Campania "Ţară, Ţară vrem campioane" şi poate reuşim să aducem şi noi copiii la gimanstică. Facem selectie în fiecare zi, la sală, pentru fetiţe cu varsta începand de la patru ani”, ne-a mai precizat Florin Roşioru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.