Sport

Patru învingătoare la "Champions League-ul copiilor"

Dan Chiriac
26 mai 2014 708 vizualizări
Cupa Promenada Mall, organizată pe stadionul Milcovul din Focşani, a revenit următoarelor formaţii: 2002 - CSM Focşani, 2003 - Inter Galaxy Bucureşti, 2004 - Stars Brăila şi 2005 - Junior Bucureşti

CSM Focşani, Inter Galaxy Bucureşti, Stars Brăila şi Junior Bucureşti sunt laureatele Cupei Promenada desfăşurată la finalul săptămanii trecute la Focşani, pe stadionul “Milcovul”. 105 echipe s-au luptat la patru categorii de varstă pentru premiile puse în joc la grupele 2002, 2003, 2004 şi 2005. CSM Focşani, pregătită de Octavian Bucătaru, a caştigat la grupa 2002, după ce s-a impus în toate partidele desfăşurate în sistem campionat. La grupa 2003, Inter Galaxy Bucureşti a triumfat după ce a învins în finală, la lovituri de departajare, cu 3-1, pe Dacia Chişinău. La grupa 2004, Progresul Focşani, pregătită de Mihăiţă Alexandru, a cedat cu 2-0 în finala disputată cu Stars Brăila. La grupa 2005, în finală s-au întalnit Junior Bucureşti şi Oţelul Galaţi. Prima echipă s-a impus cu 2-0. “A fost bucurie mare pe stadionul Milcovul pentru cei peste 500 de copiii, dar şi mulţi părinţi şi bunici. Cupa Promenada a fost un fel ce "Champions League" pentru copiii născuţi între anii 2002 şi 2005. Pe un gazon extraordinar şi pe o vreme frumoasă, cei mici au făcut un spectacol inedit. Cel mai mare turneu realizat la Focşani pană acum, cu doi sponsori oficiali, a adus bucuria pe faţa tuturor celor prezenţi la meciuri. De vineri pană duminică a fost regal fotbalistic la Focşani. 36 de echipe s-au întrecut pentru a fi cei mai buni la categoria lor de varstă. Au fost meciuri palpitante, scoruri fluviu, răsturnări de rezultate, dar şi faze de fotbal adevărat oferite de cei mici. Au fost 4 categorii de varstă cu echipe de renume din toată ţara, cu o organizare perfectă şi cu un program bine stabilit.”, spune Elvis Ilaş, unul dintre organizatori.

136 de jonglerii

Şcoala de fotbal Galactic şi clubul Viitorul Focşani au realizat un turneu apreciat de cei prezenţi la competiţie. Preşedintele clubului Viitorul, Nicuţă Oprea, împreună cu preşedintele Şcolii de fotbal Galactic Focşani, Elvis Ilaş şi antrenorul Adrian Toma au pus la punct toate detaliile turneului. De asemenea a avut loc un concurs de jonglerii cu mingea la care cei mici au făcut spectacol. Caştigătorii au fost răsplătiţi cu aplauze din partea spectatorilor dar şi cu premii din partea organizatorilor. Pepsi a oferit medaliile pentru cei de pe podium. Cel mai bun s-a dovedit a fi Bogdan Craiu, de la Viitorul Bîrlad, care a jonglat de 136 de ori cu mingea de fotbal. “A patra ediţie va fi mai mare decat cea din acest an, pentru că toţi antrenorii şi conducătorii de cluburi au fost multumiţi de condiţiile de la stadion şi de la hotelurile din oraş. Premierea a avut loc la centrul comercial Promenada Mall. Premile individuale au fost oferite de fostul jucător al Unirii Focşani şi Steaua, Narcis Răducan. Acesta a înmanat premiile pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgeter. Premianţii au primit borsete, mănuşi,  mingi, statuette, medalii şi diplome. Premiile cupei au fost oferite de Nicuţă Oprea şi Alina Lungu, din partea Promenada Mall. Locul I la fiecare categorie de varstă a primit un echipament complet de joc,  locul II 10 mingi şi locul III 5 mingi. Toate aceste premii au fost achiziţionate de la firma Lotto. Cupe medalii şi diplome au primit primele echipe de pe podium. Mulţumim Promenada Mall şi Consiliului Local Focşani, care au răspuns cu braţele deschise acestui proiect de mare anvergură.”, ne-a mai spus Elvis Ilaş. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.