Sport

Grupa finală stabilită în ultima etapă: Voinţa lider detaşat

Dan Chiriac
11 mai 2014 664 vizualizări
Voinţa Deep Serv, Sanorom, Teomax şi Doctor GSM se vor lupta pentru titlu u campioana va juca la faza de zonă, la Roman, cu Railex Suceava şi campioana de la Paşcani

Vineri a fost programată ultima etapă a campionatului de minifotbal pentru amatori. Voinţa Deep Serv a terminat sezonul fără înfrangere şi este principala favorită la titlu şi în acest sezon. “Leii galbeni” au acumulat o zestre de trei puncte pentru grupa finală care va desemna campioana sezonului 2013-2014. După remiza din derby-ul cu Sanorom (2-2), Teomax a terminat pe poziţia secundă în Ligă şi a acumulat 2 puncte în grupa finală. Obiectivul echipei manageriate de Teo Zamfir este clasarea pe podium, la final. Sanorom Boloteşti este singura echipă din Ligă care a reuşit să-i smulgă un punct campioanei în acest sezon, iar Cupa Romaniei şi podiumul campionatului sunt obiective realizabile pentru formaţia manageriată de Romică Corozanu. Principala contracandidată a Voinţei la începutul sezonului, Dr.Gsm&Global Proiect, a ratat şansa de a termina în plasa liderului, după remiză 1-1 cu Arena şi va pleca cu 0 puncte în grupa finală. Obiectivul sezonului este clar pentru doctori, Cupa Romaniei şi participarea la turneul final de la Sibiu. Flux Cafe, Arena şi Jess Caffe au fost echipele care au onorat cu brio competiţia pană pe final deşi şansele de calificare erau minime, iar rezultatele obţinute de acestea au dus suspansul calificării pană în ultima etapă a play-off-ului. În play-out, Pro As Company a învins FC Pantzer (7-2) şi a terminat pe 3, iar Dedeman a trecut de Fabrica de imagine cu 10-4.  Sferturile de finală din play-out sunt următoarele: Altdorf Tehnik - Total Solutions, G.S.Mobile - Fabrica de imagine, Pro As Company - Amicii Urecheşti şi FC Pantzer - Dedeman. Campioana Ligii de minifotbal a fost repartizată în zona Moldova, în grupa B de calificare pentru Campionatul Naţional de minifotbal alături de campioanele din Suceava şi Paşcani. Jocurile de baraj se vor desfăşura la Roman pe  14 iunie, în organizarea Federaţiei de minifotbal din Romania. Au fost alcătuite două grupe: Gr.A – Braşov, Piatra-Neamţ, Vaslui, Gr.B - Suceava, Vrancea, Paşcani. Prima clasată din grupă se va califica la Campionatul Naţional din 3-6 iulie, la Roman. Din zona Moldova, campioanele judeţelor Iaşi, Buzău, Bacău sunt calificate direct datorită coeficienţilor din clasamentul naţional.

Rezultatele şi marcatorii etapei:

22 Grade - Jess Caffe  8-3 (3-2) Au marcat Dănuţ Lechea 3g, Ştefan Rotaru 2g, Cezar Chriţă 2g, Claudiu Călin respectiv Lucian Moisii, Liviu Dragomir, Marius Betelie.

Arena - Dr.Gsm&Global Proiect  1-1 (0-0) Au marcat Ionel Nuţu respectiv Ciprian Dumitriu

Sanorom - Teomax 2-2 (2-0) Au marcat Marian Covaci, Nicu Neculai (autogol) respectiv Gabriel Cozma, Ionuţ Vasile
Flux Cafe – Voinţa Deep Serv 2-6 (1-1) Au marcat Ciprian Goia 2g respectiv Emilian Chivu 2g, Răzvan Crăciun 2g, Ionuţ Căţăţînă, Răzvan Duţu.

Pro As Company - FC Pantzer 7-2 (4-1) Au marcat Mihai Chiriţă 3g, Alex Martinescu 2g, Vlăduţ Amariei, Costel Ionaşcu respectiv Cristian Neagu, Alexandru Pintilie.

Fabrica de imagine - Dedeman 4-10 (1-3) Au marcat Ionuţ Dumitru 2g, Liviu Stănică 2g respectiv Alex Apostoiu 4g, Ionuţ Manu 2g, Alexandru Barbu 2g, Florin Dascălu, Adrian Lungu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.