Sport

Se joacă o nouă rundă în Superliga Vrancei

Dan Chiriac
10 mai 2014 544 vizualizări
Partidele au loc azi, de la orele 17.00

Azi se dispută partidele etapei a 18-a din cadrul Superligii Vrancei. Selena Jariştea va juca acasă cu AS Cîmpineanca, în timp ce Young Stars Panciu se va deplasa la Jariştea, pentru jocul cu Unirea Ţifeşti. Meciul se va disputa duminică dimineaţă, de la orele 11.00. În zona retrogradării vor avea loc cateva meciuri importante: Victoria Gologanu – AS Suraia, Energia Vulturu – Voinţa Cîrligele şi Victoria Gugeşti – FC Mărăşeşti. Derby-ul rundei se va desfăşura la Dumbrăveni, acolo unde se vor întalni ocupantele locurilor 3 şi 4, Euromania şi Voinţa Odobeşti. În acest moment, Selena Jariştea este la egalitate de puncte cu liderul clasamentului, Young Stars Panciu, cu cate 45 de puncte. În deschiderea jocurilor de azi au loc partidele din cadrul campionatului de juniori A 1. Joi seara s-a desfăşurat ultima partidă din cadrul primei etape a play-out-ului în liga a cincea. Partida dintre Viitorul Vîrteşcoiu şi Podgoria Coteşti a avut loc pe stadionul orăşenesc din Odobeşti. Oaspeţii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1, după ce la pauză au condus cu 2-0. Duminică, cu începere de la orele 11.00 au loc partidele etapei a doua. Programul meciurilor este următorul: Play-off: Unirea Focşani – ASS Victoria Pufeşti  - se joacă la Vulturu, Unirea Milcovul – Tractorul Năneşti şi Şoimii Mirceşti – Voinţa Răstoaca. Play-out: Podgoria Coteşti – Trotuşul Rugineşti, Viitorul Vîrteşcoiu- Viitorul Bilieşti şi Flacăra Urecheşti – Victoria Vînători.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.