Sport

Crosul Europei a adunat la start peste 400 de sportivi

Dan Chiriac
10 mai 2014 1217 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea a acordat premii de 550 de euro la cursa de ieri u învingători au fost Cristina Negru şi Gabriel Ursu

Ieri, Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a organizat pentru elevi Crosul “Ziua Europei”, cu participarea elevilor din judeţ. Concursul a avut loc pe o singură categorie de varstă, la start fiind tineri de toate varstele. Plecarea s-a dat de la Mausoleul Eroilor din Sud. Cursa a avut 2.000 de metri, finish-ul fiind programat în Piaţa Unirii. La fete, pe primul loc s-a clasat Cristina Negru, sportivă la CS Panciu. Aceasta este pregătită de Petrică Hristea. Pe locul doi a sosit Claudia Prisecaru, de la LPS Focşani, sportivă pregătită de Corneliu Panaite. Pe locul trei s-a clasat Andreea Pioară, de la Liceul Pedagogic, pregătită de Corneliu Panaite.

Gabriel Ursu a trecut primul linia de sosire la masculin

La băieţi, clasamentul a arătat astfel:
- locul I Ursu Petru Gabriel, LPS Focşani, antrenor Marius Batog,
- locul II Gheorghe Cristian, LPS Focşani,
- locul III Taban Ionuţ, LPS Focşani, antrenor Gheorghe Alecsandrescu.
Premierea a fost făcută de vicepreşedintele CJ Vrancea, Dragoş Bîrlădeanu. Pe langă diplome, primii trei clasaţi de la ambele categorii au primit cupe, dar şi plicuri cu bani. Astfel, primul clasat a primit 100 de euro, iar următorii cate 75 şi 50 de euro. Au mai fost premiaţi cea mai tanără participantă şi cel mai varstnic participant, profesorul Viorel Roman, cu cate 50 de euro. La Crosul de ieri s-au aliniat peste 400 de sportivi, cifră mai mică decat cea de la Crosul Tineretului, unde au fost prezenţi, după spusele organizatorilor, peste o mie de elevi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.