Sport

Handbaliştii joacă sambătă restanţa

Dan Chiriac
6 mai 2014 468 vizualizări
Partida CSM Focşani 2007- Universitatea Galaţi a fost amanată la finalul lunii ianuarie din cauza ninsorilor

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va disputa sambătă o restanţă din cadrul Diviziei A. Focşănenii vor întalni la Sala Polivalentă pe CSU Galaţi. Cele două formaţii urmau să evolueze în prima etapă a returului, dar partida a fost amanată din cauza ninsorilor căzute în perioada respectivă, finalul lunii ianuarie, în cele două judeţe. Focşănenii au avut în meciul din runda precedentă, cu puternica echipă a doua a Bacăului, o evoluţie apeciată de antrenorul Viorel Ciubotaru drept bună. Dovadă că oaspeţii au jucat bine în meciul cu Ştiinţa Municipal Dedeman II o constituie scorul, 34-29, diferenţa de pe tabelă la final fiind cea mai mică din meciurile câştigate de băcăuani în actuala ediţie de campionat. “Fără îndoială, că o adevărată performanţă pentru focşăneni era dacă băteau la Bacău, însă relativul echilibru din jocul de la Bacău constituie un semn că echipa Focşaniului este pe un drum bun şi că în viitorul campionat îşi poate propune mai mult pentru că are potenţial de valorificat”, spun oficialii clubului focşănean. Formaţia CSM Focşani 2007 în partida de la Bacău a fost următoarea: Necoară – 2, Sîsîeac – 4, Constantin – 1, Vasilache, Rotaru – 5, Stoica, Tănase – 3, Gheorghe – 1, Smeu – 4, Popa – 5, Stoian – 1, Gramatic – 2, Năstăsie – 1. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.