Sport

CSM Focşani, campioană la juniori E, LPS la juniori C

Dan Chiriac
4 mai 2014 773 vizualizări
Cele două vor merge în barajul înterjudeţean

La finalul săptămanii s-au desfăşurat partidele din cadrul campionatului de juniori C, D şi E. La juniori C, LPS Focşani a devenit matematic campioană, urmand să reprezinte judeţul la faza interjudeţeană, după Victoria cu 7-0 obţinută la Odobeşti. La juniori D, CSM Focşani şi Juventus Focşani răman în cursa pentru primul loc. Cele două formaţii se vor întalni în meciul decisiv, miercuri, de la orele 19.00, pe stadionul din Goleşti. CSM a trecut cu 6-0 de Viitorul, în timp ce Juventus a avut etapă de pauză. La juniori E, CSM Focşani a devenit campioană judeţeană după ce a învins în meciul decisiv, scor 2-0, pe Viitorul Focşani. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a anunţat datele de disputare a barajelor interjudeţene în cadrul campionatelor naţionale de juniori C, D şi E, dar şi datele pană la care trebuie desemnate campioanele judeţene. La juniori E, campioana judeţului va fi desemnată pană pe 4 mai, iar barajul interjudeţean se va disputa pe 8 mai turul şi pe 10 mai returul. La juniori D, campioana judeţului trebuie stabilită pană 14 mai, iar barajul interjudeţean se va disputa pe 17 mai turul şi pe 20 mai returul. La juniori C, campionatul se va încheia pană pe 20 mai, iar barajul interjudeţean va avea loc pe 24 mai turul şi pe 27 mai returul. Ieri după-amiază, pe stadionul Milcovul, echipa de juniori B de la LPS Focşani a jucat cu Astra. Focşănenii au condus cu 1-0, dar oaspeţii au revenit şi au preluat conducerea cu 2-1. Astra s-a impus la final cu 4-2.  (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor de juniori:
Juniori C: azi
Unirea Focşani – Viitorul Sihlea 2-2
Podgoria Coteşti – FCM Adjud 1-3
Viitorul Homocea – Ştiinţa Focşani 6-2
Voinţa Odobeşti – LPS Focşani 0-7
JunioriD:
CSM Focşani – Viitorul Focşani 6-0
YS Panciu – YS Boloteşti 2-0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.