Sport

Stelea se războieşte cu vedetele

Ziarul de Vrancea
30 apr 2014 418 vizualizări
Selecţionerul echipei de tineret ameninţă că nu mai convoca jucători care nu se implică total şi au probleme de comportament Selecţionerul naţionalei Under-21 a Romaniei, Bogdan Stelea, a declarat, ieri, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al FRF, că unii dintre jucătorii convocaţi nu se implică aşa cum o fac la echipele de club, considerand că aceasta e o problemă majoră.

"Iancu a avut probleme de disciplină, iar la Stanciu nu am fost satisfăcut de atitudinea lui, în condiţiile în care era şi căpitanul echipei. De cand nu l-am mai chemat, nu am mai pierdut niciun meci. Am creat un nucleu, au venit şi rezultatele, iar lucrurile sunt în regulă. Pe postul lui Stanciu am adus alţi jucători, iar aceştia au jucat foarte bine, aşa că de ce i-aş schimba?! Am chemat vreo opt jucători din liga secundă la meciul cu Germania, 2-2, iar majoritatea dintre ei băgau capul în gheată, atat de determinaţi şi motivaţi erau! Pentru mine este clar: aceşti jucători sunt nişte copii, fotbalişti tineri, care pană să ajungă la naţionala Under-21 au fost la tot felul de loturi naţionale unde li s-au permis anumite lucruri şi de aceea continuă să facă asta. Cred că dacă acolo le era permis, aşa va fi peste tot!", a spus Stelea. Întrebat cum vede colaborarea cu jucătorii stelişti Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, Bogdan Stelea s-a arătat deschis să-l cheme din nou pe primul la naţionala Under-21, dacă se va implica în totalitate: "Colaborarea cu Stanciu se termină în toamnă pentru că este născut în 1993. Iancu este născut în 1994 şi depinde doar de atitudinea lui cum va fi colaborarea cu echipa naţională de tineret. Cand voi vedea din partea lui o atitudine corespunzătoare, că va fi implicat cu adevărat şi că va da totul pe teren, la fel cum o face la echipa lui de club, vom colabora cu plăcere".
Referitor la şansele echipei sale de a se califica la Campionatul European, tehnicianul a precizat că acestea sunt pur teoretice. "Şansele sunt doar pur teoretice pentru că depindem de rezultate greu de realizat. Mai exact, noi avem două jocuri foarte grele, cu Germania şi cu Muntenegru, primele formaţii din grupă, iar dacă vom reuşi şase puncte din aceste două partide, tot nu suntem siguri că vom prinde un loc la baraj. Deoarece mai sunt echipe aflate pe locul secund în alte grupe cu mai multe puncte acumulate. Plus, că trebuie să ne ajute şi jocul rezultatelor, nu depindem doar de noi", a mai spus Stelea.
Clasamentul grupei a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European Under 21, ediţia 2013-2015, este următorul: 1. Germania 14 puncte, 2. Muntenegru 11 puncte, 3. Romania 9 puncte, 4. Irlanda 8 puncte, 5. Insulele Feroe 1 punct. Echipa Romaniei urmează să dispute ultimele meciuri din grupă, cu Muntenegru, la 4 septembrie, pe teren propriu, şi în deplasare, cu Germania, la 9 septembrie. Caştigătoarele de grupă şi cele mai bune patru echipe de pe locul doi vor disputa în toamna acestui an jocuri de baraj. Cele şapte învingătoare ale play-off-urilor vor participa la turneul final, alături de ţara gazdă, Cehia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.