Sport

Vărul Simonei Halep a jucat în trialul organizat la Odobeşti

Dan Chiriac
28 apr 2014 1422 vizualizări
Cel mai urmărit jucător în trialul de ieri desfăşurat pe stadionul din cartierul Unirea a fost Dimciu Halep. Numele său a atras atenţia încă din primul moment. Asemănarea de nume cu a marii tenismene Simona Halep a adus curiozitatea tuturor.

“E fratele Simonei?”, a fost întrebarea ce a stat pe buzelor celor prezenţi, mai ales că tenismena a vorbit în mai multe randuri de fratele său care joacă fotbal. Reprezentanţii Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, acolo unde Dimciu Halep este legitimat, au lămurit situaţia: “Este vărul Simonei!”. Dimciu Halep a arătat reale calităţi şi pe terenul de fotbal. A jucat în ambele meciuri desfăşurate, atat în partida titluarilor cat şi în cea a rezervelor. A avut cateva acţiuni reuşite, încheiate cu şuturi la poartă. Jucătorul, care evoluează pe postul de atacant, a marcat odată în trialul de ieri, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.