Sport

Lovitură grea pentru "U" Cluj

Ziarul de Vrancea
25 apr 2014 407 vizualizări
"Şepcile Roşii" vor pierde meciul cu Concordia la masa verde şi un punct în clasament

Formaţia Universitatea Cluj va pierde la masa verde partida cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, încheiată pe teren la egalitate, scor 1-1, conform deciziei Comisiei de Recurs a FRF care a constatat că folosirea jucătorului Marius Martac de către echipa ardeleană a fost nelegală. Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Comisia de Recurs a FRF a desfiinţat decizia Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) în cazul Marius Martac, şi a dat caştig de cauză clubului Concordia Chiajna.
Gruparea Universitatea Cluj anunţă pe site-ul său oficial că meciul din deplasare cu Concordia va fi omologat cu scorul de 3-0 la masa verde. "Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului înaintea partidei directe, încheiate la egalitate, 1-1. În urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 la masa verde pentru echipa din Chiajna, astfel că Universitatea pierde un punct şi ajunge la un total de 32", se menţionează pe site-ul ciatat.
Administratorul special al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu, susţine că legitimarea lui Marius Martac este valabilă. "Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, aşteptăm motivarea pentru a decide exact paşii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obţinut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înştiinţat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă", a spus Vlad Munteanu. Universitatea Cluj susţine că Liga Profesionistă de Fotbal, prin avocatul Paul Alexandru Mincu, din cadrul Departamentului de Competiţii, a informat gruparea ardeleană că transferul fundaşului dreapta este efectuat conform regulamentelor în vigoare.  Echipa Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu Concordia Chiajna, disputată la 8 martie în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. În urma pierderii la masa verde a acestui meci, poziţiile în clasament ale celor două echipe nu se modifică. Universitatea Cluj rămane pe locul 12, cu 32 de puncte, iar Concordia Chiajna pe 9, cu 36 de puncte.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.