Sport

Penultima etapă din play-off poate stabili calificatele

Dan Chiriac
23 apr 2014 600 vizualizări
şase echipe se luptă pentru accesul în grupa finală

După mini-vacanţa de Paşte, caravana Ligii de minifotbal programează la final de săptămană, la baza sportivă EnergoSport, jocurile penultimei etape din play-off şi play-out. Dacă lidera campionatului, Voinţa este şi matematic calificată în grupa finală de pe prima poziţie cu maxim de puncte, pentru celelalte trei poziţii în clasament se luptă Sanorom, Teomax, Dr.Gsm&Global Proiect, Flux Café şi Arena. Flux Cafe are doar varianta victoriei în jocul cu Sanorom pentru a-şi menţine şansele de calificare, dar aşteaptă şi paşii greşiti ai adversarilor direcţi Teomax şi Dr.Gsm. Arena mai are doar şanse teoretice de a ajunge în primele patru, avand nevoie de victorie în ultimele două partide, dar şi rezultate indirecte favorabile. În play-out, etapa programează doua derby-uri, Dedeman-FC Pantzer (locul 2-3) şi G.S.Mobile-Pro As (loc 1-4).

Sibiul va găzdui turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal

În perioada 9 - 25 mai 2014 se va desfăşura faza locală a Cupei Romaniei la minifotbal. Comitetul Executiv al Federaţiei de minifotbal din Romania a stabilit ca turneul final al cupei să se desfăşoare în perioada 27-29 iunie 2014 la Sibiu. Astfel caştigătoarea cupei la nivel local se va califica direct la turneul final alături de celelalte caştigătoare de cupe din campionatele afiliate Federaţiei. Echipe din play-off şi primele patru echipe din play-out participante în Liga de minifotbal sezon 2013-2014 sunt calificate direct în grupele Cupei Romaniei. Pentru celelalte patru locuri disponibile se va organiza un tur preliminar în care pot participa echipele locurilor 5 - 9 din play-out dar şi echipe noi inscrise care doresc participarea. Pot participa doar jucători amatori de minifotbal. Jucătorii care activează în liga a-III-a de fotbal şi jucătorii de futsal (liga I,II) nu au drept de participare.   Competiţia se va desfăşura în sistem grupe, cu primele două calificate în sferturile de finală şi jocuri eliminatorii pană în finală. Se va juca în două reprize a 20 minute fiecare. Organizatorii nu percep taxă de participare în competiţie. Înscrierile continuă pană pe 6 mai cand va fi şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi. Informaţii se pot obţine la telefonul 0744.890085. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei,duminică 27 aprilie:
ora 13  Total Solutions - Altdorf Tehnik
ora 14   Amicii Urecheşti - Sordi di Cristo
ora 15   Arena - Teomax
ora 16   Flux Cafe - Sanorom Boloteşti
ora  17  Dedeman - FC Pantzer
ora  18  Voinţa Deep Serv - 22 Grade
ora  19  Dr.Gsm&Global Proiect - Jess Caffe
ora  20  G.S.Mobile - Pro As Company

* vineri 25 aprilie de la ora 17.30 se joacă Sordi di Cristo-Total Solutions, iar luni 28 aprilie, ora 17.30 Altdorf Tehnik-Dedeman, ambele restanţe din play-out.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.