Sport

Derbiurile mai la coadă

Ziarul de Vrancea
16 apr 2014 375 vizualizări
Gino Iorgulescu are în vedere dirijarea programului Ligii I pentru ca meciurile dintre echipele calificate în Cupele Europene să nu se dispute în primele cinci etape

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în Comitetul Executiv al FRF se va discuta despre posibilitatea ca echipele calificate în cupele europene să nu se întalnească în primele cinci etape, precizand însă că acest lucru ar reprezenta o discriminare. "O să analizăm această problemă şi o să ne spunem punctul de vedere în Comitetul Executiv. Dar nu ştiu dacă nu e un pic de discriminare în ceea ce se propune. La ora asta nu am materialele ca să dau mai multe informaţii", a spus Iorgulescu. Şeful LPF Gino Iorgulescu s-a arătat încantat că numărul spectatorilor la meciurile din Liga I a început să crească. "Numărul spectatorilor a crescut şi este un lucru îmbucurător. Lumea începe să revină pe stadioane. în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut au fost mai mulţi spectatori la meciuri", a completat Iorgulescu.
Întrebat dacă LPF va susţine o eventuală propunere de schimbare a preşedintelui CCA, Alexandru Deaconu, Iorgulescu a răspuns: "Din ce ştiu eu, domnul Burleanu a spus că Deaconu rămane în funcţie. Acum, după o perioadă foarte scurtă aud acest lucru... Trebuie să vedem argumentele care stau la baza schimbării unui preşedinte al CCA şi dacă sunt argumente probabil că o vom susţine şi noi. Dacă nu, îl vom susţine în continuare pe Deaconu."
În aceeaşi conferinţă de presă. secretarul general al LPF, Justin Ştefan, s-a referit la problemele legate de înregistrarea organelor de conducere în Registrul Federaţiilor. El a explicat că fosta conducere a LPF nu mai făcuse nicio înregistrare la Registrul Federaţiilor de opt ani. "Am reluat procedura de înregistrare în Registrul Federaţiilor şi vom îndrepta erorile care s-au produs din cauza incompetenţei juriştilor pe care domnul Dragomir i-a avut la LPF. Aceştia din 2006 nu au mai făcut nicio înregistrare în Registrul Federaţiilor, fie pentru că au uitat, fie că au considerat că nu e necesar", a spus Justin Ştefan.  Curtea de Apel Bucureşti a respins la 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.