Sport

ST: Se apropie meciul cu Serbia

Ziarul de Vrancea
15 apr 2014 512 vizualizări
Jucătoarele romane de tenis vor să obţină, pe teren propriu, calificarea în Grupa a II-a Mondială la Fed Cup *

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, ieri, că nu crede că Romania se va putea impune în confruntarea cu Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, după primele trei meciuri, însă a precizat că scorul final nu are nicio importanţă. "Va fi un meci foarte greu, mai ales că Ivanovici a caştigat un Grand Slam şi are experienţă foarte mare. Sunt încrezătoare, cred că putem caştiga această partidă, dar sunt pregătită pentru un meci foarte greu. Nu putem să ne gandim la 3-0. Am încredere că putem caştiga şi cu 3-2. Nu am o problemă cu scorul, o să lupt şi vom vedea ce se va întampla acolo. Sunt sigură că şi ele se vor pregăti foarte bine pentru acest meci, pentru că nimeni nu vrea să o ia de la început anul viitor la Budapesta", a spus Simona, care a mai afirmat că  nu îşi doreşte ca meciul său cu Ana Ivanovic să fie la fel de greu precum cel avut anul trecut la Sofia.
Cea de-a doua jucătoare romană, Sorana Cîrstea, se gandeşte la o posibilă întalnire cu cea mai bună prietenă a ei, Ana Ivanovic: "Vorbesc în fiecare zi cu Ana. Deja se ştie că suntem cele mai bune prietene. Practic, venim la serviciu. Fiecare vine să-şi facă treaba. Timp de două ore ne facem treaba, normal că fiecare va dori să aducă un punct pentru ţara sa, iar după aia, vom fi iar cele mai bune prietene. Într-un fel cred că e mai uşor să joc contra ei la Fed Cup decat la un turneu normal, pentru că aici fac parte dintr-o echipă. Practic, priveşti lucrurile dintr-un alt punct de vedere", a spus Sorana.
Monica Niculescu, cea mai bună jucătoare romană de dublu speră ca să nu ajunge să joace (!): "Meciul de dublu va fi dificil, deşi Ana Ivanovic nu joacă foarte mult dublu. Are o dreaptă incredibilă, un serviciu bun. Eu sper să terminăm cu 3-0 şi să nu mai trebuiască să jucăm dublu. Nu că vreau să fiu liberă de Paşti, dar nu vreau să avem emoţii. Importantă e ziua de sambătă, sper să începem sambătă cu 2-0. Meciul nu va fi uşor, Ana  este în formă, a fost foarte constantă anul acesta, are deja două turnee caştigate. Bojana Jovanovski e în top 50, o jucătoare dificilă. Sper să scoatem un rezultat bun. Noi vom lupta pană la capăt", a spus Niculescu.
Întalnirea dintre Romania şi Serbia va avea pe 19 şi 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu. Echipa care va caştiga întalnirea va accede în a doua Grupă Mondială.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.