Sport

Sanorom şi Jess Caffe, performerele etapei la minifotbal

Dan Chiriac
14 apr 2014 580 vizualizări
Lupta pentru locurile în grupa semifinală se dă pană în ultima etapă a play-off-ului

Etapa a-V-a a campionatului de minifotbal pentru amatori, desfăşurată duminică, 13 aprilie, la baza sportivă EnergoSport, a adus două rezultate surpriză în play-off-ul competeţiei. Lidera campionatului local, Voinţa Deep Serv a terminat la egalitate 1-1 cu Sanorom Boloteşti. Echipa manageriată de Romică Corozanu a înterupt astfel şirul victoriilor consecutive în Ligă a campioanei en-titre, Voinţa. Marius Bodoc a adus egalarea pe final, iar liderul rămane neînvinsă în această stagiune. Cu două etape înainte de finalul jocurilor din play-off, Voinţa şi-a asigurat maximul de puncte în grupa finală pentru desemnarea campioanei, iar Sanorom se luptă cu Teomax şi Dr.Gsm&Global Proiect pentru locurile 2 şi 3. “Bomba” etapei a furnizat-o însă Jess Caffe, ultima clasată, care a reuşit prima victorie în play-off împotriva ocupantei locului 2. Prin aceasta înfrangere neaşteptată,Teomax poate pierde chiar şi calificarea în cazul în care nu va acumula puncte în meciurile cu Arena şi Sanorom, iar Flux Café, (locul 5) acumulează 6 puncte în ultimele 2 întalniri. Rodinel Stan, cu o triplă în jocul Dr.Gsm&Global Proiect-Flux Cafe (4-0), a adus trei puncte ce asigură calificarea echipei sale. În schimb, Flux-ul, matematic, încă mai speră pentru o clasare în extremis, între primele patru. În play-out, ocupantele locurilor 1 şi 2, Dedeman-GS Mobile s-au întalnit în deby-ul etapei.Telefoniştii lui George Ciobanu au învins la mare luptă (3-2) şi a detronat liderul. Amicii Urecheşti a furnizat surpriza etapei în play-out, după 6-5 cu Pro As Company (locul 4). Primele patru clasate la sfarşitul jocurilor din play-out se califică direct în grupele Cupei Romaniei la minifotbal alături de echipele din play-off. Faza locală a competeţiei urmează să se desfăşoare în perioada 9-25 mai.

Rezultatele şi marcatorii etapei - play-off

Arena - 22 Grade 3 - 2 (2-2) Au marcat Cristian Bîra, Adrian Mîndrescu, Iulian Niţă respectiv Dănuţ Lechea, Cezar Chiriţă.

Sanorom Boloteşti - Vointa Deep  Serv 1 - 1 (1-0) Au marcat Gheorghe Popa respectiv Marius Bodoc.

Teomax - Jess Caffe 1 - 3 (0-2) Au marcat Ionuţ Istrate respectiv Iulică Sărăţeanu, Vasile Voicu 2g.

Dr.Gsm&Global Proiect - Flux Cafe 4 - 0 (3-0) Au marcat Rodinel Stan 3g, Ciprian Dumitriu.

 Rezultatele din play-out

Fabrica de imagine - Total Solutions 4 - 2 (2-1)
Dedeman - G.S. Mobile 2 - 3 (0-0)
Amicii Urechesti - Pro As Company 6 - 5 (3-2)
Jocul Altdorf Tehnik-Sordi di Cristo s-a jucat aseară

Etapa  viitoare programează jocurile: 22 Grade-Voinţa Deep Serv, Arena-Teomax, Flux Cafe-Sanorom Boloteşti, Dr.Gsm&Global Proiect-Jess Caffe în play-off (duminică 27 aprilie) şi Altdorf Tehnik-Dedeman, FC Pantzer-G.S. Mobile, Fabrica de imagine-Amicii Urecheşti, Sordi di Cristo-Total Solutions în play-out (18-19 aprilie). Pro As Company va sta.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.