Sport

Echipa Hyundai schimbă piloţii pentru Raliul Argentinei

Dan Chiriac
13 apr 2014 508 vizualizări
Echipa Hyundai Shell World Rally anunţă că va participa luna viitoare în Raliul Argentinei cu două modele Hyundai i20 WRC, Dani Sordo fiind al doilea pilot al echipei, alături de Thierry Neuville.

"Juho Hänninen era desemnat să participe alături de Neuville în Argentina, dar în urma evoluţiei impresionante a lui Sordo, în Portugalia, unde a caştigat două probe speciale, echipa a dorit să-i ofere spaniolului oportunitatea de a pilota modelul i20 WRC şi la acest raliu. Pentru Raliul Argentinei, Hyundai Motorsport a dorit să alinieze la start trei unităţi, pentru a permite ca toţi cei trei piloţi să concureze. Acest lucru nu este posibil, ţinand cont de perioada de timp disponibilă şi de logistica unui raliu care se desfăşoară peste ocean", anunţă compania producătoare de maşini. Pilotul Hänninen are contract cu Hyundai Motorsport pentru mai multe raliuri în acest sezon şi s-a agreat ca el să participe în cadrul unei alte etape, mai spun cei de la Hyundai. “Sunt recunoscător echipei pentru oportunitatea de a participa la Raliul Argentinei. Am avut un ritm bun şi o evoluţie excelenţă în Portugalia. A fost păcat că nu am putut lupta pană la final pentru un loc pe podium. Voi utiliza experienţa din etapa anterioară şi în Argentina, iar obiectivul meu este să evoluez cel puţin la acelaşi nivel ca în Portugalia”, a declarat Dani Sordo. Juho Hänninen a declarat că nu îl deranjează decizia. “Susţin decizia echipei de a-l desemna pe Dani la competiţia din Argentina. Voi fi alături de echipă în recunoaşteri îi îi voi încuraja pe Thierry şi Dani. Totodată, mă voi pregăti pentru Raliul Sardiniei, următoarea mea prezenţă în WRC, cu modelul Hyundai i20”, a menţionat Juho Hänninen. Competiţiile internaţionale sunt urmărite cu interes de cei care adoră să conducă maşini Hyundai. La nivel local, Reprezentanta Hyundai este disponibilă prin Helios Service, Showroom-ul fiind situat pe Calea Moldovei din Focşani. Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Ţiriac, aduce pe piaţa naţională 8 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.