Sport

Sanorom - Voinţa Deep Serv 1-1, în etapa de ieri

Dan Chiriac
13 apr 2014 627 vizualizări
Voinţa Deep Serv a pierdut primele puncte la liga de minifotbal

Campionatul de minifotbal pentru amatori a programat ieri partidele etapei a cincea din play-off. În primul joc, Arena a rămas în cursa pentru primele patru locuri după ce a învins cu scorul de 3-2 pe 22 Grade. Meciul a fost foarte echilibrat, fiind decis la ultima fază a jocului. Iulian Niţă a marcat golul victoriei, după ce portarul Arenei, Bogdan Sava, a avut o intervenţie reuşită. Cel mai aşteptat joc al rundei a opus pe Sanorom şi liderul Voinţa Deep Serv. Echipa manageriată de Marian Spînu a pierut primele puncte din acest campionat. Scorul final a fost 1-1, dar Sanorom a condus cu 1-0 la pauză, după golul marcat de Popa Gheorghe. Voinţa a egalat în actul secund prin reuşita lui Marius Bodoc. Restul partidelor s-au desfăşurat după închiderea ediţiei. Cel mai aşteptat joc urma să fie cel dintre Flux şi Doctor GSM, care ar putea decide a patra calificată. În cazul unui rezultat favorabil, Arena se poate înscrie cu şanse în lupta pentru poziţia a patra. Aseară s-au mai jucat partidele: Total Solutions - Fabrica de imagine, Jess Caffe - Teomax, Dr.Gsm&Global Proiect - Flux Café, G.S.Mobile - Dedeman şi Amicii Urecheşti - Pro As Company. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.