Sport

Din lac în puţ

Ziarul de Vrancea
13 apr 2014 404 vizualizări
Eliminată din Liga Campionilor, Barcelona a fost învinsă în campionat de modesta Granada şi a ajuns vioara a treia în lupta pentru titlul spaniol

După eliminarea din Liga Campionilor, Formaţia FC Barcelona a suferit un nou eşec, fiind  învinsă, sambătă, în deplasare, cu scorul de 0-1, de echipa Granada, într-un meci din etapa a XXXIII-a a campionatului Spaniei, prin golul marcat de Brahimi, în minutul 16. Cu şase etape înainte de final, Barcelona ocupa locul II în campionat, cu un punct în urma lui Atletico Madrid şi are în ultima etapă derbiul cu Atletico pe teren propriu. Înfrangerea în faţa echipei clasate pe locul XIII în Primera Division, a încurcat calculele catalanilor. "Campionatul nu mai depinde de noi. Dar nu am nimic să le reproşez jucătorilor, au încercat totul, au avut multe ocazii, însă mingea nu a vrut să intre în poartă. Nu mă pot simţi bine după acest rezultat, însă asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi. Nu trebuie să confundăm tristeţea unui eşec cu renunţarea", a declarat Gerardo "Tata" Martino, antrenorul Barcelonei. "Sunt puţin surprins, dar este normal să fiu mai ales că Barcelona este mai bună decat Granada. Însă este un campionat periculos, toate meciurile sunt grele. Cred că Barcelona încă se gandeşte la titlu. Au fost multe surprize în acest sezon şi cred că vor lupta pană la capăt", a declarat tehnicianul italian, a cărui echipă a defilat pe stadionul "Santiago Bernabeu" în faţa penultimei clasate, Almeria. Fără Cristiano Ronaldo, Real s-a impus cu 4-0 prin golurile marcate de Di Maria ('28), Bale ('53), Isco ('56) şi Morata ('85). După aceste meciuri, Atletico şi Real au cate 79 de puncte, urmate la un singur punct de Barcelona. Atletico Madrid a jucat, însă, aseară un meci foarte greu în deplasare, cu echipa antrenată de Cosmin Contra, Getafe, care luptă pentru evitarea retrogradării.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.