Sport

Flash-sportiv Elevii din Pufeşti s-au întalnit cu fotbalistul Adrian Mutu

Dan Chiriac
11 apr 2014 1434 vizualizări
Puştii au vizitat Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti şi s-au fotografiat cu Mutu, Zicu şi Bornescu

În săptămâna dedicată activităţilor extraşcolare, elevii din comuna Pufeşti au vizitat stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, unde joacă echipa F.C. Petrolul. Surpriza pentru copii nu a fost doar vizitarea unuia dintre cele mai moderne stadioane din ţară, ci şi faptul că s-au întalnit cu vedetele echipei: Adrian Mutu, Ianis Zicu şi Mircea Bornescu, cu care s-au şi fotografiat. Stadionul a înseamnat doi ani de muncă, 20.000 de metri cubi de beton, 1.100 tone de oţel şi sute de kilometri de cabluri. Totul pentru o arenă cu 15.500 de locuri acoperite, gazon cu instalaţie de încălzire, sistem de drenaj şi aspersoare automate, 4 vestiare ultra moderne, săli de recuperare, 16 loje cu câte 15 locuri fiecare, nocturnă cu 1.600 de lucşi fixată pe copertină, peste 3.500 de locuri de parcare. Sistemul de încălzire al gazonului este după una dintre cele mai moderne tehnologii ale momentului şi are 173 de perechi de trasee, fiecare traseu având 210 metri de cablu încălzit. «Am luat legătura cu oficialii clubului Petrolul, care au fost deosebit de receptivi la demersul nostru de a vizita stadionul echipei. Surpriza a fost şi mai mare când vedetele Ianis Zicu şi Mircea Bornescu s-au întâlnit cu elevii nostri şi au făcut câteva poze cu aceştia. Şi Adrian Mutu a trecut să-i salute pe copii.

Din păcate nu a stat atât de mult cât ar fi vrut copii, fiind accidentat şi în perioada de recuperare medicală», ne-a relatat directorul şcolii din Pufeşti, profesorul Nicolae Damian. Pentru copiii din comuna Pufeşti, excursia a continuat şi cu vizitarea Castelului Iuliei Haşdeu din Câmpina, construit de către Bogdan Petriceicu Haşdeu pentru fiica sa. La Salina din Slănic Prahova, s-a coborât la o adâncime de 208 metri, într-o ocnă de unde s-au excavat de-a lungul timpului 2,9 milioane metri cubi de sare de pe o suprafaţă de 7,8 hectare. Cu siguranţă elevii pufeşteni vor avea ce povesti în vacanţa de Paşte şi chiar peste ani, când toate acestea vor deveni frumoase amintiri. (Dan CHIRIAC)



Şapte partide la liga de minifotbal

Campionatul de minifotbal pentru amatori va programa maine partidele etapei a cincea din play-off. Programul meciurilor este următorul: 14.00: Voinţa Deep Serv - Sanorom Boloteşti, 15.00: Total Solutions - Fabrica de imagine, 16.00: Jess Caffe - Teomax, 17.00: Dr.Gsm&Global Proiect - Flux Café, 18.00: G.S.Mobile - Dedeman
19.00: Amicii Urecheşti - Pro As Company. (D. C.)

Juniorii joacă la Iaşi şI la Ploieşti

Echipele de juniori A şi B de la LPS Focşani au meciuri în deplasare. Astfel, maine, de la orele 12.00, la Iaşi, în turneul semifinal, LPS Focşani va juca la juniori A cu LPS Iaşi. De asemenea, echipa de juniori B se va deplasa la Ploieşti, pentru partida cu Astra. Meciul contează pentru tunreu de consolare şi va începe la orele 14.00. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.