Sport

Liceul Emil Botta a pierdut primul meci la turneul final al ONSS

Dan Chiriac
11 apr 2014 791 vizualizări
Opt echipe de fotbal feminin se luptă pentru titlul naţional la Focşani

Opt echipe din ţară participă începand de ieri la faza finală a Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal feminin. Întrecerile au loc la Sala Polivalentă, iar azi, la sala LPS. La startul întrecerii s-au aliniat opt formaţii din judeţele Vrancea, Alba, Cluj, Maramureş, Teleorman, Bucureşti, Iaşi şi Dolj. Liceul Emil Botta Adjud a întalnit în primul joc al grupei pe LPS Iaşi. Avand o jucătoare de mare valoare în teren, Elena Răducu, adjudencele au părut că pot face faţă unei echipe care alcătuiesc şi echipa de handbal a liceului ieşean. Numai că cele două reuşite ale jucătoarei de la Adjud au fost insuficiente pentru un rezultat favorabil. LPS Iaşi s-a impus la final cu 4-2. În al doilea joc al grupei, LPS Cluj a debutat la randul său cu o victorie, 5-3, în faţa celor de la LPS Baia Mare. Asta chiar dacă clujencele au fost conduse cu 3-1, în repriza a doua. Echipa vranceană urma să joace cu reprezentantele judeţeleor Maramureş şi Cluj în încercarea de a ajunge în semifinalele întrecerii, care se vor desfăşura în această după-amiază. În Grupa A, primul joc a opus Liceul Tehnologic Alexandria şi Liceul “Mircea Eliade” Bucureşti. Prima echipă s-a impus cu 3-1 şi a trecut cu bine peste contestaţia depusă de echipa bucureşteană. Liceul “Avram Iancu” Cîmpeni a trecut cu 1-0 de LPS Craiova. Echipele participante se vor întrece azi în ultimele partide în cele două grupe, urmand ca primele două clasate să se califice în faza semifinalelor. Faza finală este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Premiile vor fi acordate de Federaţia Romană de Fotbal. (Dan CHIRIAC)
Rezultate:
Teleorman – Bucureşti 3-1
Cluj – Maramureş 5-3
Vrancea – Iaşi 2-4
Alba-Dolj 1-0

Programul meciurilor:
Azi – Sala LPS
Orele 10.00-14.00 meciuri în grupe
17.00-19.00 Semifinale
Duminică - Sala Polivalentă
Orele 10.00 Finale


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.