Sport

Meci important pentru locul doi în Superliga de rugby

Dan Chiriac
10 apr 2014 433 vizualizări
LPS Focşani - LPS Constanţa, maine, orele 11.00, în etapa a doua din retur

Echipa de rugby în 15 de la LPS Focşani va continua maine cursa pentru o nouă medalie naţională. Al doilea meci din retur se va disputa pe Stadionul “Tineretului”. Focşănenii, pregătiţi de Viorel Ion şi Romică Păun, vor întalni pe teren propriu pe LPS Constanţa.  “Trebuie să caştigăm, nu avem voie să greşim. Avem nevoie de această victorie pentru a putea juca meciul din semifinale pe teren propriu”, ne-a spus antrenorul Viorel Ion. Partida va avea loc cu începere de la orele 11.00. Focşănenii îşi doresc să termine sezonul regulat pe poziţia a doua pentru a juca meciul din semifinale pe teren propriu. Pentru acest obiectiv, focşănenii nu au voie să facă paşi greşiţi. Maine se vor întalni ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasament. La mijlocul acestei săptămani, jucătorii focşăneni s-au pregătit cu directorul naţional de dezvoltare al FR Rugby, fostul mare internaţional Hary Dumitraş.”Prezenţa Directorului de Dezvoltare a FR Rugby la Focşani face parte dintr-o strategie de dezvoltare a rugby-ului românesc pe care o pune de mai multă vreme în practică: participă şi conduce lecţii de antrenament în diverse locuri din ţară în ideea observării la faţa locului a modului în care lucrează antrenorii, în care se pregătesc sportivi, unii dintre ei componenţi ai loturilor naţionale de juniori ale României şi transmite direct celor interesaţi o concepţie de joc în măsură să aducă progresul rugbyului încă de la nivelurile mici. LPS Focşani are patru sportivi în lotul U 19 al României – Alexandru Savin, Marius Darie, Tinel Băisan şi Cristian Constantin”, se arată într-un comunicat al clubului focşănean. Rugbiştii pot aduce în acest an o medalie şi la rugby în 15, după ce formaţia de rugby în 7 a devenit vicecampioană naţională. Echipa LPS Focşani a terminat a doua întrecerea naţională, după ce a pierdut meciul decisiv cu LPS Constanţa. Rugbiştii au primit medaliile de argint. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.