Sport

Mititelu azvarle cu petarde

Ziarul de Vrancea
10 apr 2014 402 vizualizări
Ieri, Curtea de Apel a respins înregistrarea organigramei LPF, din cauza unei plangeri făcută de FCU Craiova * Adrian Mititelu susţine că această decizie antrenează atrage şi anularea alegerilor la FRF, deoarece actele sunt semnate şi de Gino Iorgulescu

Curtea de Apel Bucureşti a respins solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în registrul federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova. Surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au declarat, ieri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că instanţa nu s-a pronunţat asupra valabilităţii hotărarii Adunării Generale din 14 noiembrie 2013 prin care Gino Iorgulescu a fost ales în funcţia de preşedinte al LPF. "CAB a respins doar cererea de înregistrare a organelor de conducere în registrul federaţiilor. Instanţa nu s-a pronunţat cu privire la valabilitatea hotărarii Adunării Generale din 14 noiembrie prin care a fost ales Gino Iorgulescu", menţiontează sursele citate. Liga Profesionistă de Fotbal poate relua procedura de înregistrare la registrul federaţiilor. "LPF poate relua oricand procedura de înregistrare a hotărarii din 14 noiembrie cu îndeplinirea elementelor procedurale lipsă care au dus la respingerea de astăzi. De altfel, din informaţiile noastre, hotărarea Adunării Generale prin care Gino Iorgulescu a fost ales preşedinte nu a fost atacată în termenul legal la instanţa judecătorească de către niciun membru afiliat şi nici măcar de FC Universitatea Craiova, cea care a făcut această cerere de intervenţie la CAB", au explicat aceleaşi surse.
De altfel, LPF au informat oficial că avocaţii ligii vor relua procedura de înregistrare a noii conduceri în Registrul Federaţiilor, în urma deciziei CAB, şi precizează că, în lipsa unei decizii privind anularea hotărarii AG de alegeri din 14 noiembrie, preşedintele Gino Iorgulescu îndeplineşte legal funcţia.
La aflarea acestei ştiri, Adrian Mititelu, finanţatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a aruncat o bombă: că decizia Curţii de Apel Bucureşti de respingere a înregistrării organelor de conducere ale LPF anulează automat şi alegerile la preşedinţia FRF caştigate de Răzvan Burleanu. El susţine că toate actele semnate de Gino Iorgulescu, inclusiv hotărarea şi procesul verbal ale Adunării Generale de alegeri a FRF, sunt în momentul de faţă lovite de nulitate.
"În primul rand că şi la federaţie este aceeaşi situaţie. Apoi, pentru că nulitatea privind calitatea lui Gino Iorgulescu se extinde pe toate actele de la FRF. Toate documentele şi actele semnate de el sunt nule. Hotărarea Adunării Generale prin care Burleanu a fost ales preşedintele FRF este nulă pentru că este semnată de Iorgulescu. La fel şi procesul verbal al Adunării Generale din 5 martie este nul pentru că e semnat tot de el. Iar Iorgulescu a semnat aceste documente ca prim-vicepreşedinte al FRF, calitate care îi este conferită de funcţia de la LPF, funcţie care este nulă", a spus Mititelu. Acesta a explicat că LPF va intra în dizolvare deoarece dintre membrii săi asociaţi mai există în prezent doar trei: Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Universitatea Craiova şi AFC Dinamo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.