Sport

Favoriţii au tremurat

Ziarul de Vrancea
9 apr 2014 563 vizualizări
Chelsea şi Real Madrid s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Chelsea - Paris Saint Germain 2-0 (în tur, 1-3). Schürrle ('32), Demba Ba ('87). Chelsea a fost echipa motivată la maximum, parizienii au stat la pandă ocrotiţi de scorul din tur, dar lipsiţi de Ibrahimovic. Ghinionul şi norocul lui José Mourinho a fost accidentarea timpurile a lui Hazard ('19), dar înlocuitorul său, Schürrle, a jucat excelent, a înscris golul din min. 32, în urma unei lovituri libere executate de Lampard şi a avut o bară în min. 51.În minutul următor, londonezii au obţinut o lovitură liberă periculoasă, însă Oscar a nimerit tot bara! Deşi francezii s-au apropiat mai mult de poarta lui Petr Cech decat în prima repriză, Chelsea a dominat jocul în continuare şi în min. 87, Demba Ba a găsit devierea miraculoasă la un şut al lui Eto'o şi a adus calificarea pe undeva nesperată a londonezilor.
Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0 (în tur, 0-3). Reus ('24, '37). Scorul din tur lăsa puţine speranţe pentru germani, dar în teren lucrurile au stat altfel, chiar dacă în min 17, Angel Di Maria a ratat un penalty dat la un henţ al lui Piszczek, portarul Casillas reuşind să respingă şutul puternic al argentinianului. Ratarea a dat aripi germanilor, iar două minute mai tărziu, Mkhitarian  a ratat incredibilî. Fără Ronaldo, Real n-a făcut mai nimic în atac şi Marco Reus a înscris două goluri pe greşeli mari, prima a lui Pepe, a doua a lui Illarramendi (pasă greşită în zona careului urmată de şutul în bară al lui Lewandowski şi reluarea lui Reus. După pauză, Real a reuşit să păstreze rezultatul, iar Borussia a avut marea ocazie în min.59, cand Mkhitarian a trimis în bară.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.