Sport

Dan Petrescu nu mai e dinamovist

Ziarul de Vrancea
8 apr 2014 462 vizualizări
Contractul antrenorului roman cu Dinamo Moscova s-a reziliat prin bună înţelegere

Tehnicianul Dan Petrescu a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo Moscova, în urma rezultatelor slabe ale formaţiei, a anunţat, ieri, site-ul interfax-russia.rus. "Directorul sportiv al clubului Dinamo Moscova, Guram Adjoev, s-a întalnit cu Dan Petrescu şi a pus capăt colaborării cu tehnicianul roman. Numele noului antrenor nu a fost anunţat", a scris sursa citată. Pe de altă parte, site-ul sport-express.ru a scris că Dinamo Moscova se află în negocieri cu antrenorul formaţiei Amkar Perm, Stanislav Cercesov. Totodată, Dinamo Moscova a anunţat pe site-ul oficial, că înţelegerea cu antrenorul Dan Petrescu a fost încheiată prin acordul părţilor, în urma unei şedinţe care a avut loc la baza de antrenament de la Novogorsk. De asemenea,  clubul moscovit a confirmat negocierile cu Cercesov, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. Pană la finalizarea negocierilor, echipa va fi pregătită de unul dintre secunzii lui Petrescu, Nikolai Kovardaev. "După meciul cu Anji, conducerea clubului Dinamo a venit cu propunerea de schimbare a antrenorului. Astăzi, am avut o întalnire cu Dan Petrescu şi am ajuns la o înţelegere pentru ruperea contractului prin acordul părţilor. Îi mulţumim lui Petrescu pentru munca depusă şi îi urmăm noroc în cariera viitoare. Anul trecut, Dan a preluat echipa într-o situaţie dificilă şi a dus-o la un anumit nivel, dar recent nu am mai fost observat un progres. Trebuie să mergem înainte", a declarat directorul sportiv al clubului moscovit, Guram Adjoev, pentru sursa citată.
După antrenamentul de ieri, Dan Petrescu a mulţumit tuturor celor de la Dinamo Moscova şi a declarat: "A fost o experienţă extraordinară. Dinamo Moscova a fost pe primul loc pentru mine, familia doar pe locul secund. Dar dacă a decis că nu a fost suficient, conducerea are dreptul de a lua măsurile corespunzătoare. Ne-am despărţit prieteni. Îi doresc mult noroc viitorului antrenor", a spus Petrescu.
Dan Petrescu, în varstă de 46 de ani, se afla pe banca tehnică a formaţiei Dinamo Moscova din 18 august 2012. După disputarea a 24 de etape, Dinamo Moscova ocupă locul patru în clasament, cu 43 de puncte, la opt puncte în urma liderului Lokomotiv Moscova. În ultima etapă, Dinamo Moscova a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 0-4, de echipa Anji Mahacikala, ultima clasată, rezultat care a pus capac carierei lui Dan Petrescu la Dinamo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.