Sport

Meciul de fotbal amanat după ce jucătorii au răcit în grup, reprogramat

Dan Chiriac
5 apr 2014 863 vizualizări
Partida Euromania Dumbrăveni - Selena Jariştea se va juca marţi, de la orele 17.00 u azi au loc meciurile rundei a 14-a din Superliga Vrancei

Nouă partide sunt programate la finalul acestei săptămani în fotbalul judeţean. Pe langă acestea se vor mai desfăşura şi şase partide din cadrul campionatului juniorilor A 1, care vor avea loc în deschiderea meciurilor din Superligă, cu începere de la orele 14.00. Partida dintre Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea, amanată în urma cu două săptămani, după ce echipa oaspete a prezentat 11 adeverinţe medicale prin care informa că jucătorii echipei au răcit în grup, a fost reprogramat pentru marţi, 8 aprilie, de la orele 17.00. Pană atunci, cele două echipe vor juca sambătă în cadrul etapei a 14-a. Astfel, Selena Jariştea va întalni în deplasare pe Victoria Gugeşti, în timp ce Euromania Dumbrăveni va primi replica lanternei roşii, AS Cîmpineanca. Energia Vulturu şi AS Suraia se vor duela într-un meci care a născut întotdeauna ambiţii multe între cele două comune vecine.  Derby-ul rundei are loc la Odobeşti, acolo unde echipa locală va încerca să producă prima înfrangere din campionat liderului din Panciu. Victoria Gologanu şi Unirea Ţifeşti vor lupta pentru a ieşi din zona periculoasă a clasamentului. Liga a cincea va programa doar partidele din grupa B, grupa A, compusă din mai puţine echipe urmand să se reia mai tarziu. Cel mai echilibrat duel este cel de la Mirceşti, unde se întalnesc primele două clasate. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:
Superligă: Azi – orele 15.30 (juniorii la 14.00)
Victoria Gologanu – Unirea Ţifeşti
Voinţa Odobeşti – Young Stars Panciu
Voinţa Cîrligele - FC Mărăşeşti
Euromania Dumbrăveni – AS Cîmpineanca
Energia Vulturu – AS Suraia
Victoria Gugeşti – Selena Jariştea
Liga a cincea:
duminică orele 11.00
Viitorul Vîrteşcoiu – Trotuşul Rugineşti – se joacă la Odobeşti
Viitorul Bilieşti – ASS Victoria Pufeşti – se joacă la Suraia
Şoimii Mirceşti – Unirea Focşani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.