Sport

Juniorii în faţa meciului decisiv

Dan Chiriac
4 apr 2014 810 vizualizări
LPS Focşani - FC Braşov, maine, orele 12.00, pe stadionul “Milcovul”, în ultima etapă a campionatului naţional de juniori

Liceul cu Program Sportiv din Focşani va da maine bătălia finală în tentativa de a se califica la turneul de zonă a campionatului naţional la juniori A la fotbal. Ocupantele primelor două poziţii în clasament, FC Braşov şi LPS Focşani se vor întalni maine, pe stadionul “Milcovul”, într-un meci ce ar putea califica ambele formaţii mai departe. Braşovenii, cu 48 de puncte, nu pot pierde primul loc, în timp ce focşănenii, cu 40 de puncte, simt în spate răsuflarea celor de la Dinamo Oneşti, 38 puncte. Oneştenii au meci acasă cu CS Miercurea Ciuc şi în mod normal vor face 41 de puncte. În aceste condiţii, focşănenii nu au altă variantă decat să caştige jocul cu braşovenii. La egalitate de puncte, oneştenii au avantaj atat la golaveraj cat şi la rezultate directe. Pe locul doi ar putea ajunge şi Petrolul Ploieşti, dar aceasta are nevoie de victorie în partida cu Astra şi de paşi greşiţi făcuţi de echipele din Focşani şi Oneşti. Partida dintre LPS Focşani şi FC Braşov se va desfăşura duminică, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul “Milcovul”. Rămane de văzut dacă elevii lui Daniel Bănică vor încheia cu o victorie şi implicit cu o calificare un sezon reuşit. Lotul formaţiei focşănene este complet pentru acest joc, urmand ca pe teren să intre cei mai buni jucători. În schimb, la juniori B, focşănenii au ieşit din cursa pentru locul doi, la fel ca şi adversarii de la FC Braşov. Ambele echipe au luptat pentru calificare şi la acestă categorie de varstă, dar au ajuns pe locurile 5 şi 6, la o diferenţă foarte mică însă de locurile care asigură calificare. Dacă vor caştiga duminică, focşănenii pot termina la doar două puncte diferenţă de primele două poziţii. Partidele de maine vor fi arbitrate de o brigadă din Buzău, formată din Laurenţiu Ionaşcu, Laurenţiu Cosntantin, Adrian Grama şi Adrian Vizireanu. (Dan CHIRIAC)


CASETĂ


Jocuri la juniori C şi E


Azi şi maine au loc partide în cadrul campionatelor de juniori. Programul etapei este următorul: Juniori C: Voinţa Sihlea – FCM Adjud  - duminică orele 11.00 la Gugeşti, Viitorul Homocea – Podgoria Coteşti – sambătă orele 11.00, Juniori E: Sporting Focşani – CSM 2 Focşani–sambătă orele 10.00 – Stad. Milcovul, Viitorul Sihlea- Viitorul Focşani – sambătă orele 11.00 – Milcovul, Progresul Focşani – CSM Focşani – sambătă orele 12.00 – Milcovul. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.