Sport

Vor lua punctul necesar pentru play-off?

Dan Chiriac
4 apr 2014 496 vizualizări
CSMS Iaşi- Progresul Focşani, maine, orele 16.00, în liga întai de futsal u focşănenii au nevoie de un rezultat favorabil pentru a fi siguri de play-off


Ocupantele locurilor 7 şi 8 în liga întai de futsal se vor duela maine, în Sala Sporturilor din Iaşi, într-un meci în care ambele echipe îşi doresc să-şi asigure prezenţa în play-off. Pentru acest lucru, gazdele sunt obligate să caştige, în timp ce Progresul are şi varianta unui rezultat de egalitate. În acest moment, focşănenii au 16 puncte, cu unul mai mult decat gazdele partidei de maine. În aceste condiţii, Progresul poate rămane pe această poziţie dacă nu pierde în Copou. Istoria meciului tur este foarte interesantă. Progresul a rămas fără portar, chiar înainte de meci, iar Borş a intrat între buturi accidentat. A evoluat mai mult “într-un picior”, dar a fost cel mai bun jucător de pe teren, oprind multe din fazele de atac ale ieşenilor. Aceştia au condus aproape pană la final, dar focşănenii au revenit şi au obţinut o victorie nesperată. Cu două etape înainte de final, focşănenii au rămas pe locul şapte în clasament şi mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge în play-off. Fie că acesta va fi obţinut la Iaşi, în penultimul joc, fie că va fi obţinut în partida cu United Galaţi, din ultima rundă, calificarea nu poate fi ratată. Asta pentru că Progresul Focşani are două puncte în plus faţă de Sportis Tîrgovişte, 16 faţă de 14. Dîmboviţenii nu pot emite pretenţii în jocul de la Sfantul Gheorghe, dar vor obţine, cel mai probabil, cele trei puncte puse în joc în partida cu Clujana Cluj. Astfel, vor acumula 17 puncte, unul mai mult ca Progresul. Focşănenii au nevoie de un punct pentru a egala la puncte pe Tîrgovişte şi are avantajul rezultatelor directe, 6-2 şi 4-7. Lotul focşănenilor pentru jocul de la Iaşi este următorul: Borş, Crăciun - Bălosu, Stanciu, Stratulat, Sorin Popa, Ungureanu, Duca, Dima, Prodan, Ciornei, Dumitriu, Ilaş. Antrenorii echipei speră ca jucătorii să aibă o altă atitudine la acest joc, faţă de cea din partida cu Clujana Cluj. Chiar dacă au învins cu 8-7, jucătorii au avut o evoluţie care nu a avut darul să-I mulţumească pe tehnicieni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
focsaneanu, acum 3665 zile, 19 ore, 51 minute, 38 secunde
FORZA PROGRESUL FOCSANI !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.