Sport

Vicecampionii naţionali la rugby, felicitaţi de conducerea LPS

Dan Chiriac
1 apr 2014 497 vizualizări
12 elevi de la LPS Focşani au fost lăudaţi de profesori după ce au îmbogăţit palmaresul şcolii

Echipa de rugby în şapte de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a fost felicitată ieri de conducerea unităţii şcolare pentru titlul de vicecampioni naţionali, obţinut la finalul săptămanii trecute, la Bîrlad. Antrenorii Viorel Ion şi Romică Păun au adus cei 12 jucători ai echipei în cancelaria liceului, acolo unde directorii Mihai Petruţ şi Ionel Agrigoroaiei i-au felicitat şi le-au dorit să obţină o nouă medalie naţională şi la rugby în 15. Alături le-au fost profesori de sport, ca şi de la alte discipline, care le îndrumă paşii spre împlinirea ca sportivi şi ca oameni. Este de remarcat că rugbiştii focşăneni pot spera la medalii naţionale în acest an şi la rugby în 15 şi la ONSS. “Domnule director, vrem să fiţi langă noi la meciul cu Steaua”, a fost dorinţa sportivilor, care au primit o altă promisiune. “Nu cred că voi putea ajunge la acel meci, dar cu siguranţă la finala naţională, cu Steaua, voi fi prezent. Bateţi voi acum şi ajungeţi în finală şi vă voi susţine din tribune”, a spus Mihai Petruţ. Cei 12 medaliaţi cu argint ai competiţiei de la Bîrlad au fost: Răzvan Rusu, Ionuţ Doruş, Marius Darie, Dumitru Băisan, Alexandru Savin, Andrei Deliu, Dan Cabalortă, Răzvan Berbece, Nistor Ioniţă, Cristian Constantin, Victor Mania, George Tătăruş. Aceştia au avut voie să bea şi un pahar de şampanie, chiar dacă se aflau în cancelaria liceului. Performanţa merită răsplătită întotdeauna! (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.