Sport

Conducerea Federaţiei nu a fost validată de Tribunalul Bucureşti

Dan Chiriac
1 apr 2014 551 vizualizări
Focşăneanul Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte pe 5 martie, dar AJF Giurgiu a contestat alegerile Tribunalul Bucureşti a decis să nu valideze noua conducere a Federaţiei Romane de Fotbal (FRF), în urma constestării alegerilor generale de către AJF Giurgiu

Ieri, Tribunalul Bucureşti a decis să nu valideze noua conducere pană pe data de 6 mai. Juristul AJF Giurgiu, Adrian Raţiu, a explicat pentru Mediafax: "Pe scurt, nu s-a validat deocamdată noua conducere, chestiunea va fi analizată peste o lună. Până atunci, teoretic, este un provizorat, pentru că este clar că această nouă conducere nu a fost validată. Din cate ştiu eu, potrivit statutului, Federaţia ar trebui să fie reprezentată în mod provizoriu de cineva, să nu fie nici vechea, nici noua conducere. Din cîte ştiu eu, după statut este prim-vicepreşedintele FRF, domnul Gino Iorgulescu". Numai că afirmaţiile avocatului care reprezintă AJF Giurgiu sunt contrazise într-un comunicat de presă al FRF. “Ca urmare a deciziei Tribunalului Municipal Bucureşti, dar mai ales ca reacţie la speculaţiile privind efectele ei, precizăm: instanţa a luat act că există o cerere de intervenţie, nu o problemă, cum dezinformează reprezentantul legal al AJF Giurgiu. S-a pronunţat o amânare pentru a se lua la cunoştinţă de cererea de intervenţie. Nu s-au purtat discuţii suplimentare, nu s-a pus în discuţie legitimitatea conducerii FRF, valabilitatea alegerilor sau orice alte chestiuni de natură juridică. Nu a fost vorba de o certificare a conducerii FRF. La fiecare cerere de înscriere a organelor de conducere FRF de pînă acum au existat astfel de cereri de intervenţie. Ele au tergiversat înregistrările respective, dar nu au avut efecte juridice. Pană în prezent, FRF a avut conducere, astfel că are şi în continuare. Domnul Gino Iorgulescu nu poate fi preşedintele FRF« pînă pe 6 mai», pentru că preşedintele FRF este Răzvan Burleanu”, se arată în comunicatul FRF. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.