Sport

Mastodonţii îşi arată colţii

Ziarul de Vrancea
1 apr 2014 515 vizualizări
Conducerea FRF nu a fost validată de Tribunalul Municipal Bucureşti * cel care a depus contestaţia în privinţa alegerilor a fost preşedintele AJF Giurgiu, Viorel Leşeanu, care a jucat fotbal la Sportul Studenţesc, alături de Mircea Sandu, Gino Iorgulescu şi Adalbert Kassai * contestaţia giurgiuvenilor va fi judecată pe 6 mai

Juristul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu, Adrian Raţiu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Tribunalul Municipiului Bucureşti nu a validat noua conducere a FRF, stabilind pentru 6 mai judecarea contestaţiei deciziei Adunării Generale a federaţiei. "Pe scurt, nu s-a validat deocamdată noua conducere, chestiunea va fi analizată peste o lună. Pană atunci, teoretic, este un proviziorat, pentru că este clar că această nouă conducere nu a fost validată. Din cate ştiu eu, potrivit statutului, federaţia ar trebui să fie reprezentată în mod provizoriu de cineva, să nu fie nici vechea, nici noua conducere. Din cate ştiu eu, după statut este prim-vicepreşedintele FRF, domnul Gino Iorgulescu. Aşa ar trebui să fie, nu mă întrebaţi cum va fi", a spus Raţiu.  Preşedintele AJF Giurgiu, Viorel Leşeanu, a declarase la 28 martie, că motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot. Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei.
Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, ieri, că nu este interesat de decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte validarea noii conduceri a FRF şi că nu are nicio implicare în demersul AJF Giurgiu de a contesta alegerile. 
FRF şi LPF resping speculaţiile
Federaţia Romană de Fotbal a precizat, ieri, pe site-ul oficial, că şeful LPF şi prim-vicepreşedintele FRF, Gino Iorgulescu, nu poate fi preşedintele interimar al forului de la Casa Fotbalului pană la judecarea contestaţiei AJF Giurgiu, întrucat postul este ocupat de Răzvan Burleanu. "Ca urmare a deciziei Tribunalului Municipal Bucureşti de astăzi, dar mai ales ca reacţie la speculaţiile privind efectele ei, precizăm: instanţa a luat act că există o cerere de intervenţie, nu «o problemă», cum dezinformează reprezentantul legal al AJF Giurgiu; s-a pronunţat o amanare pentru a se lua la cunoştinţă de cererea de intervenţie; nu s-au purtat discuţii suplimentare, nu s-a pus în discuţie legitimitatea conducerii FRF, valabilitatea alegerilor sau orice alte chestiuni de natură juridică;pînă în prezent, FRF a avut conducere, astfel că are şi în continuare; domnul Gino Iorgulescu nu poate fi preşedintele FRF «pînă pe 6 mai», pentru că preşedintele FRF este Răzvan Burleanu", se arată în comunicatul postat pe site-ul Federaţiei Romane de Fotbal.
Liga Profesionistă de Fotbal informează, ieri, într-un comunicat de presă, că Tribunalul Bucureşti a amanat doar pronunţarea unei soluţii privind validarea alegerilor la preşedinţia FRF, precizand că federaţia este condusă de preşedintele Răzvan Burleanu şi nu de Gino Iorgulescu. "În aceste condiţii, hotărarea Adunării Generale a FRFl privind alegerea în funcţia de preşedinte al FRF  a domnului Răzvan Burleanu continuă să producă efectele juridice corespunzătoare, orice referiri la persoana domnului Gino Iorgulescu fiind simple speculaţii de presă fără nicio susţinere în plan juridic", se arată în comunicatul publicat pe site-ul LPF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.