Sport

Juniorii, meciuri decisive pentru calificare

Dan Chiriac
28 mar 2014 548 vizualizări
Dinamo Oneşti - LPS Focşani, azi, orele 12.00 şi 14.00, în campionatul de juniori A şi B u ambele echipe luptă pentru calificarea la turneul de zonă

Liceul cu Program Sportiv din Focşani va juca azi două partide foarte importante în cursa pentru calificare la turneul zonal al campionatului naţional de juniori A şi B. Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani vor întalni pe stadionul “Municipal” din Oneşti, formaţia locală. În tur, focşănenii au pierdut în ambele partide disputate, după o evoluţie a oaspeţilor care i-a încantat pe toţi cei prezenţi la stadion. Jocurile vor începe azi la orele 12.00 şi 14.00. La juniori A, se vor întalni ocupantele locurilor 2 şi 3 clasament. Oneştenii au 38 de puncte, cu unul mai mult decat LPS Focşani. În aceste condiţii, pentru ambele formaţii meciul de azi este decisiv. Doar primele două clasate merg în faza de zonă. Antrenorul Daniel Bănică ne-a spus că are încredere în jucătorii săi şi aşteaptă o evoluţie foarte bună din partea jucătorilor. Focşănenii au nevoie de o victorie pentru a devansa echipa bacăuană în clasament. Antrenorul ar putea folosi următoarea formaţie: Ichim – Florea, Dima, Neagu, Duca-  Moisă, Dascălu, Lăbunţ, Stratulat – Pasăre, Codrescu. Meciul juniorilor  B va avea loc la orele 14.00, focşănenii fiind la această categorie de varstă în faţa gazdelor cu două puncte. Cinci echipe sunt despărţite de doar două puncte şi au şanse la primele două poziţii. Antrenorul Alin Samoilă ar putea folosi echipa: Ilie - Dediu, Samoilă, Doagă, Ivanciu - Băiculescu, Duca, Lozneanu, Kumova - Ursu, Pascu. Partidele de azi vor fi arbitrate de o brigadă din Galaţi formată din Dorin Burloiu, Florin Vişan, Daniel Vlase şi Flavius Cojocaru. Etapa viitoare, focşănenii vor sta, urmand ca în ultima rundă, să joace pe teren propriu cu formaţia FC Braşov. Meciurile vor avea loc pe stadionul “Milcovul”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.