Sport

Meciuri multe în fotbalul judeţean

Dan Chiriac
28 mar 2014 498 vizualizări
Partidele din Superligă au loc azi, de la orele 15.30 u maine se joacă meciuri din grupa B a ligii a cincea

Azi se dispută şase partide din etapa a doua a Superligii la fotbal. Liderul clasamentului, Young Stars Panciu, are prima şansă în faţa celor de la Voinţa Cîrligele, echipă pe care a învins-o cu 3-1 şi în partida jucată în acest an în cadrul Cupei Romaniei. Ultima clasată, AS Cîmpineanca, a acceptat să dispute partida în deplasare, cu Voinţa Odobeşti. Odobeştenii încearcă să ajungă pe poziţia a patra în clasament, în timp ce formaţia din Cîmpineanca este în căutarea primei victorii din acest an. FC Mărăşeşti şi Victoria Gologanu anunţă un meci echilibrat, în care orice rezultat este posibil. Cel mai echilibrat duela al rundei va opune pe AS Suraia şi Euromania Dumbrăveni. După egalul din tur, ambele ehipe îşi doresc un succes în jocul de azi. La Jariştea au loc două întalniri. Azi, de la orele 15.30 Selena Jariştea se duelează cu Energia Vulturu. Maine dimineaţă, de la orele 11.00, Unirea Ţifeşti şi Victoria Gugeşti se vor întrece pentru cele trei puncte puse în joc. Liga a cincea va programa maine jocurile etapei a 11-a din grupa B. Liderul clasamentului, Unirea Focşani, va sta. Trotuşul Rugineşti va primi replica celor de la Şoimii Mirceşti, în timp ce a doua echipă din comuna Vanători va evolua acasă cu Viitorul Bilieşti. Victoria Pufeşti şi Viitorul Vîrteşcoiu se bat pentru locurile care asigură prezenţa în play-off. Azi, de la orele 14.00, în deschiderea partidelor din Superligă au loc meciurilor din cadrul campionatului de juniori A1. Tot azi, de la orele 10.00, în cadrul campionatului de juniori C, Voinţa Odobeşti va întalni pe Unirea Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.