Sport

Voinţa Deep Serv - Dr.Gsm&Global Proiect, derby-ul etapei

Dan Chiriac
27 mar 2014 571 vizualizări
Partida va avea loc duminică, de la orele 17.00, la baza sintetică de la bariera Odobeşti

Campionatul de minifotbal pentru amatori programează la final de săptămană unul dintre derby-urile Ligii de minifotbal. Campioana ultimelor două ediţii de campionat, Voinţa Deep Serv, întalneşte Dr.Gsm&Global Proiect. Lidera campionatului, Voinţa, are un avans de 12 puncte faţă de doctori şi, în cazul unei victorii, au practic prima poziţie asigurată şi un punctaj maxim în grupa finală. 22 Grade va întalni într-un joc aproape decisiv pe revelaţia returului Teomax, cu două victorii la activ în primele două etape. Formaţia manageriată de Cătălin Tutulan are doar varianta victoriei pentru a rămane aproape de plutonul primelor patru echipe. Cu acelaşi număr de puncte ca 22 Grade, Flux Cafe întalneşte ultima clasată din play-out, Jess Caffe. Duelul cafenelelor va fi însă doar pe teren, iar orice rezultat în afară de victoria gazdelor, va scoate Fluxul din ecuaţia calificării.   Ocupanta poziţiei a treia Sanorom Boloteşti, va fi cu gandul la cele trei puncte în jocul cu Arena pentru a-şi consolida poziţia de pe podium. Pulsul echipei va fi luat însă în următoarele etape de Dr.Gsm şi Voinţa Deep Serv, în meciuri ce pot decide ierarhia finală în play-off.

Locul 35 în ţară

Liga de minifotbal Vrancea ocupă locul 35 în clasamentul Federaţiei de minifotbal din Romania. Comitetul Executiv al Federaţiei de minifotbal din Romania a dat publicităţii clasamentul oficial al anului 2013. Astfel, Liga de minifotbal Amator Vrancea ocupă locul 35 din 49 de campionate afiliate federaţiei. Coeficientul campionatului este de 12 puncte obţinute în sezonul 2012-2013, ca urmare a rezultatelor campioanei Voinţa Deep Serv la turneul zonal de precalificare la Turneul Final Naţional şi de cele două echipe care au reprezentat judeţul Vrancea la turneul final al Cupei Romaniei, Sporting Roberbian şi G.S.Mobile. Pe primele şase poziţii în clasament se situează în ordine campionatele judeţelor Iaşi, Sălaj, Timiş, Buzău, Sibiu şi Hunedoara, care au obţinut dreptul de calificare directă a campioanelor la Turneul Final Naţional din 3-6 iulie 2014. Cupa Romaniei la minifotbal se va desfăşura în perioada 26-29 iunie 2014. La următoarea şedintă a Comitetului Executiv vor fi analizate dosarele oraşelor care şi-au depus candidatura pentru organizarea celor două evenimente. Rămane de văzut şi cine îi va lua locul în fruntea Federaţiei lui Răzvan Burleanu, ajuns între timp în fruntea fotbalului romanesc. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei:

Vineri 28 martie,
ora 18 Fabrica de imagine-Altdorf Tehnik,
ora 19 Total Solutions - FC Pantzer, ambele în play-out.

Duminica 30 martie
ora 13 Sordi di Cristo - Pro As Company, în play-out
ora 14 Sanorom Boloteşti - Arena
ora 15 Teomax - 22 Grade
ora 16 Flux Cafe - Jess Caffe
ora 17 Voinţa Deep Serv - Dr.Gsm&Global Proiect, în play-off
ora 18 Amicii Urecheşti - Dedeman, în play-out


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.