Sport

Juniorii răman în cursa calificării la turneul de zonă

Dan Chiriac
27 mar 2014 410 vizualizări
LPS Focşani - CSS Tecuci 10 - 1 (4 -0), în campionatul de juniori A.La juniori B, focşănenii au învins cu 8 - 0

Liceul cu Program Sportiv din Focşani a jucat ieri două partide foarte importante în cursa pentru calificare la turneul zonal al campionatului naţional de juniori A şi B. Echipa de la Juniorii A avea nevoie de cele trei puncte pentru a putea spera încă la calificarea la faza de zonă. Aflaţi pe locul trei, focşănenii trebuie să urce pană pe locul doi pentru a ajunge în turul următor al campionatului. Diferenţa faţă de Dinamo Oneşti este de doar două puncte, astfel încat calificarea se va decide duminică, pe terenul băcăuanilor. Focşănenii au dominat jocul de ieri şi au reuşit să facă uitată semi-surpriza din tur, cand tecucenii au smuls un punct. Scorul final a fost 10 – 1 (4 - 0). Antrenorul Daniel Bănică a folosit următoarea formaţie: Ichim – Florea, Dima, Neagu, Duca - Moisă, Toader, Petrea, Lăbunţ, Stratulat – Pasăre, Codrescu. Meciul juniorilor B a opus LPS Focşani şi echipa fostului jucător de la CSM Focşani, Cătălin Curteanu. Focşănenii se află pe locul doi, cu 31 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, Petrolul Ploieşti, la un punct în faţă de CS Miercurea Ciuc şi la două puncte în plus faţă de Dinamo Oneşti. Meciul s-a terminat cu scorul de 8 -0 (6- 0). Antrenorul Alin Samoilă a folosit echipa: Ilie - Dediu, Samoilă, Doagă, Ivanciu - Băiculescu, Duca, Lozneanu, Kumova - Ursu, Pascu. Partidele de ieri au fost conduse de o brigadă din Buzău formată din Adrian Ionel Vizireanu, Adrian Ionel Grama, Cosmin Beşleagă şi Cătălin Vulpe. Etapa viitoare, focşănenii vor juca în deplasare cu Dinamo Oneşti. Partidele se dispută duminică cu începere de la orele 12.00 şi 14.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.