Sport

Surprize în Superliga Vrancei

Dan Chiriac
23 mar 2014 888 vizualizări
Unirea Ţifeşti a caştigat în minutul 90, în deplasare, la Vulturu u partida Euromania Dumbrăveni - Selena Jariştea a fost amanată, după ce oaspeţii au prezentat 11 adeverinţe medicale u în liga a cincea, Şoimii Mirceşti au învins ocupanta locului doi

Opt partide au fost programate la finalul săptămani în fotbalul judeţean. Partida dintre Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea a fost amanată, după ce echipa oaspete a prezentat 11 adeverinţe medicale prin care informează că jucătorii echipei au răcit în grup. Meciul va fi reprogramat în termen de 20 de zile, de către cei de la echipa organizatoare. În Superliga Vrancei, surpriza etapei s-a produs la Vulturu, acolo unde Unirea Ţifeşti s-a impus după un gol marcat de Popa Gheorghe în minutul 90. Aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Unirea Ţifeşti a obţinut trei puncte foarte importante, mai ales că o altă contracandidată, Victoria Gologanu, nu a scos decat un scor alb, 0-0, pe teren propriu cu Victoria Gugeşti. Liderul clasamentului, Young Stars Panciu, nu a avut emoţii decat o repriză în partida de la Mărăşeşti. După 0-0 la pauză, păncenii au dominat actul secund şi s-au impus cu 3-0. Voinţa Cîrligele nu a avut emoţii în partida cu ultima clasată, impunandu-se cu 7-1. Cel mai echilibrat meci al rundei a avut loc al Odobeşti. AS Suraia a condus cu 1-0, dar a fost egalată în repriza a doua. În liga a cincea, Unirea Focşani a rămas pe primul loc în Grupa B după victoria cu 2-0 obţinută în partida jucată pe stadionul “Milcovul” în compania celor de la Trotuşul Rugineşti. Şoimii Mirceşti şi Viitorul Vîrteşcoiu au obţinut victorii normale în partidele disputate ieri dimineaţă. În urma acestor rezultate, lupta pentru locul trei se echilibrează foarte mult, diferenţa de puncte putand fi recuperată în ultimele patru etape rămase de disputat. Liga a cincea a programat doar partidele din grupa B, grupa A, compusă din mai puţine echipe urmand să se reia mai tarziu. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Superligă:
Victoria Gologanu – Victoria Gugeşti 0-0 (juniori 0-4)
Voinţa Odobeşti – AS Suraia 1-1 (juniori 1-1)
FC Mărăşeşti – YS Panciu 0-3 (juniori 1-1)
Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea – amanat
Energia Vulturu – Unirea Ţifeşti 0-1 (9-0 juniori)
Voinţa Cîrligele – AS Cîmpineanca 7-1 (juniori 4-0)
Liga a cincea:
Unirea Focşani – Trotuşul Rugineşti 2 -0
Viitorul Vîrteşcoiu – Victoria Vînători 3-1
Şoimii Mirceşti – Victoria Pufeşti 3-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.