Sport

Meci de fotbal amanat după ce jucătorii au răcit în grup

Dan Chiriac
21 mar 2014 638 vizualizări
Partida Euromania Dumbrăveni - Selena Jariştea a fost amanată, după ce oaspeţii au prezentat 11 adeverinţe medicale.Azi se joacă meciurile din Superligă, maine cele din liga a cincea

Opt partide sunt programate la finalul acestei săptămani în fotbalul judeţean. Pe langă acestea se vor mai desfăşura şi şase partide din cadrul campionatului juniorilor A 1, care vor avea loc în deschiderea meciurilor din Superligă, cu începere de la orele 14.00. Partida dintre Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea a fost amanată, după ce echipa oaspete a prezentat 11 adeverinţe medicale prin care informează că jucătorii echipei au răcit în grup. Meciul va fi reprogramat în termen de 20 de zile, de echipa organizatoare. Liga a cincea va programa doar partidele din grupa B, grupa A, compusă din mai puţine echipe urmand să se reia mai tarziu. Un meci din Liga a cincea se va disputa azi, cu începere de la orele 15.30. Astfel, pe stadionul “Milcovul”, Unirea Focşani, liderul grupei B, va primi replica formaţiei Trotuşul Rugineşti. Alte două partide din această grupă vor avea loc maine dimineaţă, cu începre de la orele 11.00. Etapa de azi se va disputa sub semnul aniversărilor. Fotbalul jdueţean din Vrancea este alături de fostul preşedinte al AJF Vrancea, Stan Gheorghiu. Cel care a condus destinele fotbalului judeţean aproape 20 de ani este sărbătorit de toţi colegii săi la împlinirea varstei de 65 de ani. Observator în Colegiul Vrancea, Gheorghiu nu va sta acasă nici de ziua sa, urmand să fie oficial la partida Voinţa Cîrligele – AS Cîmpineanca. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:

Superligă: Azi – orele 15.30 (juniorii la 14.00)


Victoria Gologanu – Victoria Gugeşti
Voinţa Odobeşti – AS Suraia
FC Mărăşeşti – YS Panciu
Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea – amanat
Energia Vulturu – Unirea Ţifeşti
Voinţa Cîrligele – AS Cîmpineanca


Liga a cincea:


Unirea Focşani – Trotuşul Rugineşti – azi orele 15.30
duminică orele 11.00
Viitorul Vîrteşcoiu – Victoria Vînători – se joacă la Odobeşti
Şoimii Mirceşti – Victoria Pufeşti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.