Sport

S-a amanat pentru toamnă

Ziarul de Vrancea
20 mar 2014 638 vizualizări
Amatorii romani de patinaj artistic au şi o veste bună: la gala "Kings On Ice Olympic", în octombrie, va reveni şi Evgheni Pluşenko "Kings On Ice Olympic Gala", care urma să aibă loc pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală, este reprogramată pentru data de 7 octombrie, iar patinatorul rus Evgeni Pluşenko a confirmat prezenţa sa la eveniment, informează organizatorii show-ului, Amphitrion.

Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a susţine evenimentul la data stabilită, cu noile confirmări anunţate, însă, din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramări ale reprezentaţiilor incluse în traseul turneului din această primăvară, "Kings On Ice Olympic Gala" nu mai poate avea loc la data programată iniţial. Reprogramarea pentru toamnă a spectacolului de la Bucureşti îi va permite şi campionului olimpic Evgeni Pluşenko să se alăture distribuţiei. Ediţia din toamnă se va bucura de participarea celor mai îndrăgiţi şi premiaţi reprezentanţi ai patinajului artistic, ce vor sosi la Bucureşti cu programe apreciate şi distinse la cele mai importante competiţii sportive de gen, din distribuţia spectacolului făcand parte, printre alţii, Irina Sluţkaia, cea mai premiată patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner şi perechea Fiona Zaldua - Dmitri Sukanov. De asemenea, patinatorul rus Evgeni Pluşenko, care îşi anulase participarea la "Kings On Ice Olympic Gala" din data de 5 aprilie, din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite la coloană, a confirmat că va participa la ediţia din luna octombrie, unde va prezenta, în premieră pentru publicul din Romania, o compilaţie a celor mai bune momente de patinaj din carieră.  "Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele trimise şi pentru susţinerea impresionantă pe care mi-aţi arătat-o în această perioadă, toate gandurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteţi publicul meu preferat şi sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în Romania! Ne revedem în toamnă, la Bucureşti!", a declarat campionul olimpic Evgheni Pluşenko. Schimbarea datei evenimentului nu afectează valabilitatea biletelor achiziţionate deja, acestea putand fi utilizate pentru reprezentaţia din 7 octombrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.