Sport

Voleibalistele joacă primul meci din play-off

Dan Chiriac
19 mar 2014 360 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Pro Volei Botoşani, sâmbătă, 22 martie, de la ora 17,00, în Sala LPS, iar duminică, 23 martie, de la ora 11,00, în Sala Polivalentă u în echipă a revenit şi Adina Sava Samoilă, fostul căpitan al echipei u aceasta a renunţat o perioadă pentru a da naştere unui băieţel

Jocurile dintre CSM Focşani 2007 şi Pro Volei Botoşani, din prima fază a play-off-ului Diviziei A2 la volei feminin, vor debuta sâmbătă, la ora 17,00, când cele două combatante se vor întâlni în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Duminică, de la ora 11,00, cele două echipe se vor întâlni din nou de la ora 11,00, în Sala Polivalentă. Regulamentul play-off-ului dă drept câştigătoare echipa care obţine două victorii din trei meciuri. Formaţia din Botoşani a dorit ca partida a doua, cea în care trebuia să fie gazdă, să aibă loc tot la Focşani. Astfel se explică programarea celor două întâlniri la interval de o zi. CSM Focşani 2007 porneşte ca mare favorită a acestei faze a play-off-ului, botoşănencele fiind, de fapt, o formaţie de junioare care a câştigat un singur joc în 10 etape şi nu poate emite vreo pretenţie la un rezultat bun la Focşani. Conducerea formaţiei focşănene a soluţionat foarte dificila problemă a ridicătoarei după ce Zlatina Shtarbanova s-a accidentat grav: la echipa a revenit  experimentata Adina Samoilă Sava care, după două luni de antrenamente, s-a integrat într-o formulă de joc, radical diferită de cea din care a plecat la CSM Bucureşti. "CSM Focşani are, înaintea play-off-ului, echilibru între compartimente, acoperire pe posturi cu jucătoare de valoare apropiată, a recăpătat forţa de joc de dinaintea începerii campionatului. Altfel spus, este pregătită să se bată pentru accederea la barajul pentru promovarea în divizia A1. Până atunci are de trecut de Pro Volei Botoşani, în prima fază a play-off-ului, apoi are de câştigat unul dintre primele două locuri în a doua fază a play-off-ului, din 29 – 31 martie, la care mai participă Ştiinţa Miroslava Iaşi, CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea şi CSU Galaţi", spun oficialii echipei de volei. Pentru CSM Focşani vor juca în perioada următoare Adina Sava Samoilă, Mihaela Cîrlan, Rositsa Kirilova, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Blaga, Alexandra Bîrgăoanu, Alexandra Ciucă, Ana Boantă, Georgia Cristina Botezatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.