Sport

Juniorii au obţinut un punct la Ploieşti

Dan Chiriac
19 mar 2014 565 vizualizări
Petrolul Ploieşti - LPS Focşani 1-1 (0-1), în campionatul de juniori A u la juniori B, focşănenii au avut jumătate de lot indisponibil Liceul cu Program Sportiv din Focşani a jucat ieri două partide foarte importante în cursa pentru calificare la turneul zonal al campionatului naţional de juniori A şi B.

La juniori A, focşănenii au obţinut un punct important, care s-ar putea să conteze în final de campionat, cand focşănenii s-ar putea afla la egalitate de puncte cu prahovenii. LPS Focşani are avantajul victoriei obţinute în tur. Focşănenii au început mai bine partida de ieri şi au deschis scorul în prima repriză prin Pasăre, care a finalizat după o fază prelungită de atac a formaţiei sale. LPS putea să-şi mărească diferenţa pe tabelă, dar la pauză s-a intrat cu un avantaj minim. Ploieştenii au egalat în actul secund, în minutul 47. După acest joc, ploieştenii au 34 de puncte, cu trei mai multe decat LPS Focşani. Ploieştenii sunt pe poziţia a treia, iar focşănenii pe patru. Doar primele două clasate merg în faza de zonă. Antrenorul Daniel Bănică a folosit următoarea formaţie: Ichim – Florea, Dima, Constantin (46Neagu), Duca - Moisă, Toader, Petrea (72 Naciu), Lăbunţ, Stratulat (58 Codrescu) – Pasăre, Codrescu. Meciul juniorilor  B a opus primele două clasate.  LPS Focşani se află pe locul doi, cu 31 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, Petrolul Ploieşti şi la două puncte în plus faţă de Dinamo Oneşti. Antrenorul Alin Samoilă a folosit echipa: Ilie - Dediu, Samoilă, Grecu, Doagă - Zaharia, Duca, Lozneanu, Grigorică - Marin, Pascu. Au lipsit Salaouru, Ursu, Borcea, Kumova şi  Băiculescu, toţi cu probele medicale. Scorul final a fost 3-1 pentru gazde, după ce la pauză focşănenii au codus cu 1-0. Partidele de ieri au fost conduse de o brigadă din Ilfov formată din Ionuţ  Coza – Cernica, Cristian Mîndiţa – Tunari, Lucian Belu – Dragomireşti şi Ovidiu Robu – Popeşti Leordeni. Etapa viitoare, focşănenii vor juca pe teren propriu cu formaţia LPS Tecuci. Meciurile vor avea loc joia viitoare, pe stadionul “Milcovul”. Duminică, campionatul naţional al juniorilor va fi înterupt, în condiţiile în care se desfăşoară faza finală a Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal licee. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.