Sport

Chivu revine în iarba?

Ziarul de Vrancea
19 mar 2014 398 vizualizări
Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal este dorit de Tottenham Hotspur

Presa italiană scrie că fundaşul formaţiei Inter Milano, Cristian Chivu, ar putea semna un contract pentru sezonul viitor cu gruparea engleză Tottenham, la care joacă şi Vlad Chiricheş, dacă problemele sale la un deget al piciorului drept se vor fi rezolvat. Veteranul lui Inter nu a jucat niciun meci în acest sezon, iar binecunoscuta problemă de la picior oferă multă incertitudine cu privire la starea lui fizică, a scris ilsussidiario.net. "Dar această situaţie pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini, care s-ar fi gandit la fostul jucător al echipelor Roma şi Ajax pentru a întări defensiva înaintea sezonului 2014-2015. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei Romanei şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren", continuă sursa citată.
Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013. La 31 ianuarie, fostul impresar Victor Becali anunţa că fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist. În urmă cu o săptămană, presa italiană a scris că fundaşul Cristian Chivu, 33 de ani, a revenit la baza de pregătire a echipei Internazionale Milano, la aproape o lună după ce a fost operat ultima dată la Miami, şi este gata să îşi rezilieze contractul cu gruparea milaneză şi să se retragă din fotbal.
Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a întalnit cu jucătorul lui Inter de curand şi i-a propus să i se alăture la conducerea forului de la Casa Fotbalului. Conform declaraţiilor lui Burleanu, Chivu i-a transmis că una dintre opţiunile sale este cariera de impresar. Burleanu a spus că s-ar bucura dacă fundaşul roman şi-ar putea continua cariera de jucător.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.