Sport

Liga de minifotbal începe duminică

Dan Chiriac
12 mar 2014 447 vizualizări
Prima etapă programează două derby-uri u Voinţa Deep Serv este lider detaşat în play-off

Duminică după-amiază va începe play-off-ul din cadrul Ligii de minifotbal Vrancea, competiţie afiliată Federaţiei de minifotbal din Romania.
Campioana en-titre, Voinţa Deep Serv, este favorita numărul 1 a întrecerii. Valoarea şi experienţa lotului de jucători şi manageriatul asigurat de Marian Spînu fac din Voinţa principala favorită la caşigarea campionatului. Însă, “eventul” cupă-campionat este cuvantul de ordine pentru Voinţa.    Ocupantele locurilor 2 şi 3, Sanorom Boloteşti şi Dr.Gsm&Global Proiect par echipele care pot pune probleme liderului. Dacă formaţia lui Romică Corozanu este la a doua participare în liga, doctorii de telefoane au continuitate de patru sezoane. Obiectivul impus de acţionari antrenorului Ionica Serea este clar: clasarea pe podium şi caştigarea Cupei Romaniei, care va da dreptul de participare la un turneu final organizat de Federaţia de minifotbal. Locul IV din play-off, care asigură prezenţa în grupa semifinală pentru desemnarea campioanei, se va da pană în ultima etapă deoarece Teomax, 22 Grade, Flux Cafe şi chiar Arena, au loturi apropiate ca valoare. Alex Nistoroiu este noul manager al echipei Arena, în urma fuziunii cu fosta PromoStore, acesta fiind şi singura noutate în componenţa echipelor participante în play-off-ul competeţiei. De asemenea, primele 4 clasate la sfarşitul jocurilor din play-off vor fi desemnate prin tragere la sorţi, capi de serie în grupele Cupei Romaniei. În play-out, situatia este mai echilibrată, şase echipe sunt despărţite de 7 puncte. Primele patru clasate finalul etapelor din play-out sunt calificate direct în grupele Cupei Romaniei. Celelalte echipe vor participa la un turneu preliminar alături de alte echipe din afara competiţiei care doresc participarea. G.S. Mobile, FC Pantzer şi Dedeman sunt echipele favorite pentru caştigarea seriei. Prima etapă vine cu două derby-uri: Dr.Gsm&Global Proiect -Teomax şi Arena& 22 Grade - Sanorom Boloteşti. În celelalte două jocuri din play-off, Voinţa Deep Serv întalneşte Jess Caffe, iar PromoStore pe Flux Caffe. Organizatorii campionatului au pregatit premii pentru primele trei echipe clasate, pentru caştigătoarea Cupei Romaniei, dar şi pentru caştigătoarea din play-out şi a Trofeului Fair-Play. Vor fi acordate şi premii individuale pentru golgeterul campionatului, cel mai bun portar, cel mai înfocat suporter şi mai bun manager constand în diplome, cupe, medalii, mingi, echipamente sportive oferite de partenerii Ligii de minifotbal. Viitoarea campioană va participa la turneul zonal de precalificare la turneul final, iar caştigătoarea cupei va participa direct la turneul final al Cupei Romaniei, ambele evenimente organizate de Federaţia de minifotbal din Romania în perioada iunie-iulie 2014. Dacă o echipă va caştiga şi campionatul şi cupa, atunci la turneul final al Cupei Romaniei va merge finalista cupei. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei:
Vineri 14 martie: ora 18  Teomax - Dr.Gsm&Global Proiect
          ora 19  Fabrica de imagine - FC Pantzer

Duminica 16 martie:ora 12 Car Media - Altdorf Tehnik
      ora 13  Voinţa Deep Serv - Jess Caffe
      ora 14  22 Grade - Sanorom Boloteşti
      ora 15  Arena - Flux Caffe
      ora 16  Total Solutions - G.S. Mobile
      ora 17  Sordi di Cristo - Dedeman


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.