Sport

Albert Florea, bronz la naţionalele de tineret

Dan Chiriac
10 mar 2014 836 vizualizări
Alţi trei sportivi focşăneni au fost la un pas de podium

La finala Campionatului Naţional de tineret – U 23 care a avut loc la Miercurea Ciuc, sâmbătă şi duminică, au concurat şi mai mulţi sportivi focşăneni. Cea mai bună clasare a avut-o Albert Florea, de la CS Unirea Focşani, care a terminat competiţia pe locul al treilea şi a primit medalia de bronz la ^100 kg. Vicecampioana mondială de juniori, Andreea Ştefănescu, care a concurat pentru CSM Focşani 2007, nu a putut face greutatea categoriei sale – 47 kg., şi a luptat la o categorie superioară cu 5 kg, terminând pe locul 5. Pe acelaşi loc s-au clasat şi colegii săi de club, Sorina Ţurcanu şi Eugen Goraş, iar Claudiu Parnea, pe locul 7. „A fost o competiţie foarte grea. Andreea s-a pregătit la lotul naţional U 21, la Oradea, pentru Cupa Europei, săptămâna viitoare şi nu a mai avut timp să intre în greutatea categoriei. Peste o lună, însă, va putea să lupte la U 21 şi să concureze la categoria la care a fost medaliată la Campionatul Mondial” - a declarat profesorul Stănică Grosu, antrenorul CSM Focşani 2007. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bamse, acum 3698 zile, 7 ore, 19 minute, 11 secunde
Bv.Albert...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.