Sport

Rămane acelaşi selecţioner

Ziarul de Vrancea
6 mar 2014 390 vizualizări
Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, l-a asigurat pe Victor Piţurcă de susţinerea sa

Noul conducător al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat miercuri seară, după meciul amical Romania - Argentina, că selecţionerul Victor Piţurcă şi staful său au toată susţinerea sa şi a subliniat că nu este un preşedinte care schimbă antrenori. "Am ţinut să mă văd cu domnul Piţurcă şi staful său. I-am asigurat de susţinerea mea. Am stabilit o întalnire cu el. Cu toţii ne dorim să facem performanţă. Am lămurit chestiunea asta şi cred că am fost ferm în ceea ce am spus. Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori. Vreau să ne asumăm toate opţiunile. Piţurcă şi staful său au toată susţinerea mea. O să avem un proces de consultare. Mă aştept să avem o implicare mai puternică de la el şi staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile", a spus Burleanu la Dolce Sport. Întalnirea a fost confirmată şi de selecţionerul Victor Piţurcă:  "Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Eu am spus că Gică Popescu merita o şansă, dar noul pentru fotbalul romanesc trebuia să înceapă. Domnul Burleanu a venit în cabina antrenorilor şi mi-a spus să vă confirm că vom colabora în viitor. Dacă se gandeşte la o schimbare este în regulă. Nu-mi place însă să se creadă că Victor Piţurcă rămane la naţională pentru contract, ci pentru că actuala conducere are încredere în Victor Piţurcă. După meci, Burleanu a venit în cabină şi ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus că am fost confirmat", a spus Piţurcă, el menţionand că nu va renunţa la nicio clauză din contract.
Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a negat, într-o conferinţă de presă, informaţia potrivit căreia îl va instala selecţioner pe antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, precizand că Victor Piţurcă este şi va fi în continuare antrenorul echipei naţionale a Romaniei. "Aseară m-am întalnit cu domnul Piţurcă şi cu staful dansului, l-am asigurat de toată susţinerea mea. Asta pentru că am văzut că unele declaraţii de apreciere făcute de mine la adresa unor tineri antrenori au fost puţin răstălmăcite şi presa dădea deja un alt selecţioner. Aşadar, selecţionerul echipei naţionale este şi va fi Victor Piţurcă. La discuţia de aseară, iniţial a fost un moment, nu tensionat, dar l-am simţit de panică pentru că circula informaţia că un tanăr antrenor va fi selecţioner. Dar discuţia a decurs normal în momentul în care l-am asigurat pe domnul Victor Piţurcă de tot sprijinul meu", a spus preşedintele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.