Sport

Duminică se joacă trei partide din liga a cincea

Dan Chiriac
5 mar 2014 663 vizualizări
Derby-ul primelor două clasate în grupa B ţine capul de afiş al rundei u doi foşti jucători de liga întai, Ionică Serea şi Adrian Toma, vor juca în retur la Unirea Focşani

Liga a cincea la fotbal se va relua duminică cu meciurile din cadrul etapei a opta a seriei B. Această grupă are mai multe echipe în componenţă decat grupa A, astfel încat se desfăşoară şi mai multe etape. Duminică au loc trei meciuri, urmand ca formaţia Trotuşul Rugineşti să stea. Prima etapă va aduce derby-ul comunei Vanători. Pe stadionul din Jorăşti se vor întalni Victoria Vanători şi Şoimii Mirceşti. Oaspeţii au nevoie de un succes pentru a rămane în cursa pentru accederea în play-off. Primele două clasate în grupa B, Unirea Pufeşti şi Unirea Focşani, se vor duela pentru primul loc. Victoria Pufeşti are un avans de două puncte faţă de focşăneni, dar nu vor avea o misiune uşoară în faţa unei formaţii care s-a întărit semnificativ prin aducerea unor jucători cu experienţă ca Adrian Toma, Ionică Serea sau Mircea Lazăr. Viitorul Bilieşti va întalni pe teren prorpiu pe Viitorul Bilieşti, în derby-ul echipelor nou-înfiinţate. Cele două se află în partea de jos a clasamentului, dar şi-au întărit lotul în această perioadă de pauză. Viitorul Bilieşti a adus mai mulţi jucători de la AS Suraia, în timp ce oaspeţii de duminică s-au întărit cu fotbalişti de la Voinţa Odobeşti. Viitorul Bilieşti îşi va disputa partidele din acest retur pe stadionul din Suraia. Stadionul propriu a fost însămanţat, urmand să găzduiască partide de fotbal abia în toamna anului 2014. Toate partidele de duminică vor începe la orele 11.00. Grupa A din liga a cincea se va relua la finalul lunii martie. Returul Superligii Vrancei este programat să înceapă pe 22 martie. Tot pe 22 martie se va relua şi campionatul juniorilor A 1 cu meciurile din cadrul primei etape a returului. Sezonul de primăvară va avea pe 15 martie faza sferturilor de finală a Cupei Romaniei. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 7 iunie, urmand ca data barajului de promovare să fie stabilită la Adunarea Generală a FRF. În returul Superligii, trei echipe se vor lupta pentru calificarea la barajul de promovare în liga a treia. Duelul dintre cele trei echipe se va simplifica foarte mult încă din prima rundă a returului. Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea este meciul care va păstra o singură formaţie în lupta pentru primul loc în acest campionat. Un eventual rezultat de egalitate nu ar mulţumi decat pe cei din Panciu. Young Stars Panciu are în acest moment patru puncte avans faţă de Selena Jariştea, dar şi avantajul că va juca amble meciuri directe, cu contracandidatele sale, pe teren propriu. Campionatele de juniori C, D şi E se vor relua în prima săptămană din luna aprilie. Faza judeţeană a Cupei Hagi se va derula la mijlocul lunii martie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.