Sport

Cupa Orizontul Ţifeşti a fost caştigată de Sanorom Boloteşti

Dan Chiriac
3 mar 2014 846 vizualizări
Echipa manageriată de Romică Corozanu a învins în finală, scor 2-1, echipa locală, Unirea Ţifeşti u în deschidere a avut loc un meci de old-boys cu participarea foştilor jucători de la Unirea Focşani, care s-au impus cu 4-2

Sărbătoare în satul Bătineşti, comuna Ţifeşti! Timp de trei luni, sute de localnici au venit în tribunele sălii de sport pentru a vedea partidele de la Cupa Orizontul Ţifeşti. Duminică, în sala de sport din satul Bătineşti au avut loc finalele competiţiei, dar şi festivitatea de premiere, în care echipele clasate pe primele patru locuri au primit premii în bani. Nu au lipsit de la eveniment primarul Gabriel Postolache şi şeful Poliţiei oraşului Panciu, Theodor Dumitrache, un iubitor al fotbalului şi un obişnuit al meciurilor de la Ţifeşti. Finalele au adus aproape 500 de spectatori în sală. Finala mică a opus echipele FC Bătineşti şi Teren de minifotbal Boloteşti. Echipa locală a fost susţinută din tribune, dar victoria pe teren le-a revenit oaspeţilor, care s-au impus cu 3-1. Înaintea finalei mari a avut loc un meci de old-boys. Fostele glorii de la Unirea Focşani şi Unirea Ţifeşti au oferit un meci plăcut, caştigat în cele din urmă cu 4-2 de focşăneni. Din cele două echipe au făcut parte, printre alţii, George Sîrbu, Adrian Toma, Silviu Abeaboeru, Dănuţ Bolocan, Cezărel Corbea sau Alexandru Mălinaş. Cele mai bune două formaţii de la acest turneu au oferit un meci foarte echilibrat în finală. Sanorom Boloteşti şi Unirea Ţifeşti s-au luptat pentru primul loc, dar şi pentru premiul în bani. Gazdele i-au avut în componenţă pe Petruş Taftă, Cătălin Voinea, Paul Cioran, Ovidiu Beşa, Popa Gheorghe sau Andrei Ciornei, culmea, o parte dintre aceştia făcand parte la alte întreceri din formaţia Sanorom. De aici a rezultat şi o luptă echilibrată, în care oaspeţii s-au impus la limită. Florin Nistor, Zanfir Enache, Iulian Lupuşoară, Ionuţ Parlac, Florin Ciubotaru şi Ciprian Dimitriu au fost jucătorii formaţiei din Boloteşti care s-au impus cu 2-1. Golurile au fost marcate de Parlac şi Lupuşoară. Primele patru clasate au primit sume de bani, respectiv 500, 300, 200 şi 50 de lei. Golgeterul turneului a fost Popa Gheorghe – Unirea Ţifeşti, iar cel mai bun jucător Ciprian Dimitriu – Sanorom Boloteşti. ”A fost o reuşită acest turneu şi ne bucuăm că am avut lume multă în tribune, la o competiţie începută din luna decembrie. Le mulţumin celor care au luat parte la această întrecere”, ne-a spus Gabriel Ţibechi, organizatorul turneului de la Bătineşti. Printre cei care au evoluat la turneul de la Ţifeşti se află fotbalişti de la CSM Focşani, Young Stars Panciu, Unirea Ţifeşti sau Unirea Focşani. Echipele participante au primit cupe, medalii, diplome şi mingi din partea organizatorilor. A fost prima ediţie a întrecerii organizate în condiţii bune în sala din satul Bătineşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marius, acum 3703 zile, 20 ore, 9 minute, 20 secunde
la acesta competitie a fost dat si titlul de cel mai bun portar,titlu luat de raduc marian nicusor (steaua batinesti)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.